Her kan du læse om de regler fødevarevirksomheder, der fremstiller eller forarbejder fødevarer, skal overholde. Fødevarelovgivningen er hel central for vilkårene for at producerer mad og måltider i Danmark. 

HORESTA arbejder aktivt for en mere fair fødevarekontrol og mindre administrativt bøvl, så de brodne kar sanktioneres uden at skabe mange urimelige afgørelser.

Der er mange regler at holde styr på og HORESTA kender dem alle. På de underliggende sider kan du finde information på en lang nogle af de emner du skal være opmærksom på.

Læs mere om:

Som medlem kan du altid kontakte os for hjælp og rådgivning.

20240606 DSC00509
Fødevarechef
Tine Skriver

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.