Her kan du læse om de regler fødevarevirksomheder, der fremstiller eller forarbejder fødevarer, skal overholde. Fødevarelovgivningen er hel central for vilkårene for at producerer mad og måltider i Danmark.
HORESTA arbejder aktivt for en mere fair fødevarekontrol og mindre administrativt bøvl, så de brodne kar sanktioneres uden at skabe mange urimelige afgørelser.
Der er mange regler at holde styr på og HORESTA kender dem alle. På de underliggende sider kan du finde information på en lang nogle af de emner du skal være opmærksom på.
Læs mere om:
- Allergener
- Egenkontrol
- FKM
- Hygiejne
- Kemiske risici
- Kontrol
- Krav til indretning
- Madforgiftning/Klage
- Opstart af virksomhed
- Registreringer
- Skadedyr
- Spisesvampe og vilde planter
- Tilbagetrækning af fødevarer
Som medlem kan du altid kontakte os for hjælp og rådgivning.
Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
Indtast din e-mail og dit password for at logge ind.
Ugyldigt login
Har du læst dette?
Madens Folkemøde klar med det hidtil mest ambitiøse program
Madens Folkemøde er klar med årets program for 31. maj og 1. juni 2024 på Lolland Falster
Oksekød kan koste maksimalt 4,5 kroner mere
Kød og mælk bliver dyrere med en ny CO2-afgift. Der er stor forskel på stigningen i tre fremlagte modeller.
Voksende europæisk modstand mod ’Frankenstein-mad’ kan hæmme klimakampen
Laboratoriefremstillet kød ses som et vigtigt våben i klimakampen, men flere EU-lande advarer om, at teknologien truer både landbrug, kultur og helbred.