Når fødevarekontrollen kommer på besøg, er det vigtigt at være skarp på, hvilke regler I skal leve op til. Men både før og under kontrolbesøget kan det være afgørende at følge nogle få og simple råd, der i den sidste ende kan få stor betydning. Det er for eksempel helt afgørende at have styr på, hvad fødevarekontrollen kan og må, og hvordan man kan sikre sig mulighed for at kunne klage bagefter. Har man styr på det, er man meget bedre stillet ved at kontrolbesøg og i tiden bagefter. Få HORESTAs 5 gode råd til fødevarekontrol på denne side.
HORESTAs fødevarenetværk er målrettet medarbejdere med dagligt ansvar for fødevarekontrol, kvalitetsstyring og kvalitetsparametre som sundhed, økologi og gastronomi i virksomheden.
Her kan du læse om de regler fødevarevirksomheder, der fremstiller eller forarbejder fødevarer, skal overholde. Fødevarelovgivningen er hel central for vilkårene for at producerer mad og måltider i Danmark.
Bliv opdateret på nyheder, regler og events indenfor fødevareområdet med HORESTAs fødevarenyhedsbrev – kun for medlemmer.
Hos HORESTA mener vi, at måltidsoplevelsen kan bidrage til vækst i branchen. Her kan du læse mere om aktiviteter, som kan fremme madens kvalitet, rammerne omkring måltidet og mødet mellem gæst og vært.
Det gavner miljøet, og der spares mange penge ved at nedbringe virksomhedens madspild.
Her kan du læse om bestræbelserne på at sikre danskerne og vores udenlandske gæster muligheden for at vælge det sundere alternativ, hvad enten det drejer sig om fast food, konferencemad, gourmetmiddage eller det hurtige cafémåltid.