Den Finske Hotel- og Restaurantforening er vært for årets mesterskab, der løber af stablen den 26.-27. april på Perho Culinary, Tourism & Business College. Her vil de mest lovende kokke- og tjenerelever fra Finland, Norge, Danmark, Sverige og Island kæmpe om titlen. Det første mesterskab blev afholdt i 1981.
Fra Danmark deltager vinderne af Årets Kokkeelev 2024, Magnus Lund Hansen og Magnus Kokkendoff Ravnbo fra Kold College, og vinderne af Årets Tjenerelev 2024, Jacob Urth og Kasper Andersen fra College360.
”Det Nordiske Mesterskab for kokke- og tjenerelever er med til at fremme anerkendelsen og tiltrækningskraften af branchen. Derudover fungerer konkurrencen også som et bevis på det effektive nordiske samarbejde, der driver branchen fremad,” siger Timo Lappi, administrerende direktør for den Finske Hotel- og Restaurantforening MaRa.
De nordiske hotel- og restaurantforeninger organiserer konkurrencen, og landene skiftes til at være vært for konkurrencen, hvor der bliver fremvist evner inden for gastronomi og servicefærdigheder inden for branchen.
Konkurrencelederne er for tjenerne, Ann Mari Wang-Johannessen, fra Norge, mens det for kokkene er Dennis Rafn fra Danmark.
Det første mesterskab blev afholdt i 1981.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
05-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
05-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
05-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
05-05-2024
-
Brøchner Hotels leverer tilfredsstillende årsregnskab
05-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
05-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
05-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
05-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
05-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
05-05-2024