Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Menuen er dynamisk, tilgangen er legende, og så går den aarhusianske Restaurant Hærværks aldrig på kompromis med bæredygtigheden. Det fortæller Rune Lund Sørensen, der er kok og ejer af restauranten, stolt som noget af det første. Det skriver Jyllands-Posten.

 Som hædersmærke for de principper kan restauranten da også både fremvise den grønne Michelinstjerne, som de fik tildelt i 2023 og det økologiske guldmærke, der betyder, at mellem 90 og 100 pct. af det, gæsterne får på tallerkenen, er økologisk.

Og når det ikke er økologien, der dikterer retterne, er det i høj grad vind, vejr, og de små, lokale producenter og leverandører, der gør det, fortæller Rune Lund Sørensen. 

Aarhusiansk samarbejde åbner mad- og vinbar

I samarbejde med “et gedigent dreamteam” af folk fra to af byens Michelin-anbefalede restauranter starter de nu en helt ny mad- og vinbar i Aarhus. CAPO bliver et sammensurium af alt det, folkene bag er vilde med – det vil sige en mad- og vinbar med fokus på den gode mad – og selvfølgelig på saftig naturvin, skriver virksomheden ifølge MigOgAarhus.dk.

Log ind