Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der stod en halvering af bundlinje såvel som driftsresultatet på menuen for Mash-ejeren, Copenhagen Concepts, men tallene fortsætter trods det med at ligge på den positive side. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Bundlinjen blev i året halveret fra positive 9,3 millioner kroner i 2021 til 4,8 millioner kroner, ligesom også driftsresultatet tog slag og svandt ind til 7,5 millioner kroner fra 14,1 millioner kroner året forinden. Et resultat, der i ledelsesberetningen betegnes som lavere end ventet.
Der er ikke afsat udbytte for regnskabsåret, og forventningen til resultatet før skat for indeværende regnskabsår, lyder på 7-9 millioner kroner. Copenhagen Concepts står foruden Mash bag restauranterne Bistro Sommerlier.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen kaster ny trecifret millionpulje ind i dansk turisme: ”Det kan man mildt sagt kalde en god start for den nye minister”
30-08-2024
-
HORESTA hylder løft til turismen - og løfter pegefinger
30-08-2024
-
Markant flere rejser med tog i 2023
30-08-2024
-
En særlig værdi i uddannede guider: Ny turismeuddannelse åbner i Roskilde
30-08-2024
-
Operatør holder tæt om nyt hotel i Esbjerg
30-08-2024
-
Kendt slagter overtager restauranten med den legendariske bøfsandwich
30-08-2024