Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra august udbyder Kold College en ny ølsommelier-uddannelse. Her bliver man ført gennem alle øllets processer og får en god og grundlæggende viden om, hvordan brygningen foregår både teoretisk og praktisk. Under hele uddannelsen er der fokus på øllets samspil med gastronomien, og hvordan man får øllet ind i virksomheden på lige fod med vinene.
Uddannelsen henvender sig både til professionelle fra restaurantionsbranchen, detailhandlen, bryggerierne og private.
Kursister på uddannelsen kan søge tilskud i Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen kaster ny trecifret millionpulje ind i dansk turisme: ”Det kan man mildt sagt kalde en god start for den nye minister”
30-08-2024
-
HORESTA hylder løft til turismen - og løfter pegefinger
30-08-2024
-
Markant flere rejser med tog i 2023
30-08-2024
-
En særlig værdi i uddannede guider: Ny turismeuddannelse åbner i Roskilde
30-08-2024
-
Operatør holder tæt om nyt hotel i Esbjerg
30-08-2024
-
Kendt slagter overtager restauranten med den legendariske bøfsandwich
30-08-2024