Horesta

 

Fødevarer & Gastronomi

 

Fødevarer & Gastronomi

Fødevareregler, egenkontrol, partnerskaber som skal fremme tilgængelighed af sundere måltider,  madkultur og måltidsoplevelser.

  • Fødevaresikkerhed og -regler

    Læs om de regler fødevarevirksomheder, der fremstiller eller forarbejder fødevarer, skal overholde.

    Læs mere >

  • Oplevelser og madkultur

    Læs om aktiviteter, som kan fremme madens kvalitet, rammerne omkring måltidet og mødet mellem gæst og vært.

    Læs mere >

  • Sundere måltider

    Læs om bestræbelserne på at sikre danskerne og de udenlandske gæster muligheden for at vælge det sundere alternativ.

    Læs mere >

  • Fødevarenetværk

    I HORESTAs fødevarenetværk får du fagligt input, indflydelse og erfaringsudveksling.

    Læs mere >

  • Egenkontrol

    Egenkontrol og hygiejne er centrale elementer ved tilvirkning af fødevarer. Alle virksomheder, som tilbereder og serverer fødevarer, skal udarbejde...

    Læs mere >

  • Smiley

    Når fødevareregionen kommer på kontrolbesøg i virksomheden, bliver der udarbejdet en kontrolrapport, og virksomheden vil få tildelt en Smiley.

    Læs mere >

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >