Horesta

 

Tendens

Tendens

Tendens

HORESTA Viden & Udvikling udgiver i samarbejde med Kommunikationsafdelingen med jævne mellemrum den brancheøkonomiske analyse ”Tendens”. Tendens beskæftiger sig med aktuelle emner og problemstillinger i relation til hotel- restaurant- og turisterhvervet.

Udgivelser 2017
Tendens nr. 5 - 2017 Maj - Konjunkturundersøgelse del 2: Mangel på arbejdskraft i hotel- og restauranterhvervet
Tendens nr. 4 - 2017 April - Konjunkturundersøgelse del 1: Udviklingen i 2016 samt forventningerne til 2017
Tendens nr. 3 - 2017 Marts - Danskernes udespisevaner i 2015
Tendens nr. 2 - 2017 Marts - Beskæftigelsen i 2016
Tendens nr. 1 - 2017 Februar - Hotelåret 2016 (kun for medlemmer)

Udgivelser 2016
Tendens nr. 2 - 2016 September - 6.000 nye arbejdspladser på hoteller og restauranter i 2016
Tendens nr. 1 - 2016 Juli - Brugen af musik i overnatningserhvervet (kun for medlemmer)

Udgivelser 2015

Tendens nr. 4 - 2015 December - Medlemsundersøgelse vedr. julefrokost-markedet (kun for medlemmer)
Tendens nr. 3 - 2015 August - Medlemsundersøgelse vedr. udenlandsk arbejdskraft (kun for medlemmer)
Tendens nr. 2 - 2015 August - Medlemsundersøgelse vedr. arbejdskraft (kun for medlemmer)
Tendens nr. 1
- 2015 Juli - Beskæftigelse i hotel- og restauranterhvervet (kun for medlemmer)

Udgivelser 2014
Tendens nr. 7 - 2014 December - Analyse af økonomien på de danske badehoteller
Tendens nr. 6
- 2014 November - Medlemsundersøgelse af madspild (kun for medlemmer)
Tendens nr. 6 - 2014 November - Medlemsundersøgelse af madspild (kort version) (kun for medlemmer)
Tendens nr. 5 - 2014 Oktober - Udespisevaner 2013 (kun for medlemmer)
Tendens nr. 4 - 2014 September - Hotelåret 2013 (kun for medlemmer)
Tendens nr. 3 - 2014 August - Beskæftigelse i restauranterhvervet (kun for medlemmer)
Tendens nr. 2 - 2014 April - Restauranternes brug af musik (kun for medlemmer)
Tendens nr. 1 - 2014 Januar - Kapacitetsudvikling på det danske marked (kun for medlemmer)

Udgivelser 2013
Tendens nr. 4 - 2013 Oktober - Konjunkturundersøgelse del 2 (kun for medlemmer)
Tendens nr. 3 - 2013 September - Udespisevaner 2012
Tendens nr. 2 - 2013 August - Konjunkturundersøgelse del 1 (kun for medlemmer)
Tendens nr. 1 - 2013 Juni - Hotelåret 2012

Udgivelser 2012
Tendens nr. 2 - 2012 September - Forventninger til 2012 og 2013
Tendens nr. 1 - 2012 Juli - Forårstegn i hotel-, restaurant og turisterhvervet

Udgivelser 2011
Tendens nr. 3 - 2011 December - Analyse af fedtafgift
Tendens nr. 3 - 2011 December - Analysis of the fat tax
Tendens nr. 2 - 2011 Oktober - Turismeerhvervets forventninger til 2011 og 2012
Tendens nr. 1 - 2011 Juni - Tegn på fremgang i efterspørgslen

Udgivelser 2010
Tendens nr. 3 - 2010 September - Turismeerhvervets forventninger til 2010 og 2011
Tendens nr. 2 - 2010 Juli - Årets første fem måneder
Tendens nr. 1 - 2010 Maj - Effekten af askeskyen

Udgivelser 2009
Tendens nr. 4 - 2009 September - Forventninger til 2009 og 2010
Tendens nr. 3 - 2009 Juli - Investeringer i sikkerhed hos forlystelsesparkerne
Tendens nr. 2 - 2009 Juni - Forventninger til sommeren
Tendens nr. 1 - 2009 Juni - Årets første fire måneder

Udgivelser 2008
Tendens nr. 3 - 2008 Juli - Arbejdskraft
Tendens nr. 2 - 2008 April - TV-Copydan 
Tendens nr. 1 - 2008 Februar - Julefrokost

Udgivelser 2007
Tendens nr. 3 - 2007 December - Hotelinvesteringer
Tendens nr. 2 - 2007 Juli - Sommeranalyse for danske hoteller
Tendens nr. 1 - 2007 Marts - Rygning

Udgivelser 2006
Tendens nr. 4 - 2006 November - Fastfood
Tendens nr. 3 - 2006 September - Udeservering
Tendens nr. 2 - 2006 Juli - Hoteller
Tendens nr. 1 - 2006 Juli - Restauranter

Udgivelser 2005
Tendens nr. 3 - 2005 December - Julefrokoster
Tendens nr. 2 - 2005 November - Restauranter
Tendens nr. 1 - 2005 Maj - Caféer

Udgivelser 2004
Tendens nr. 4 - 2004 Oktober - Optimisme i hotelerhvervet
Tendens nr. 3 - 2004 Juli - Hotellerne havde det svært i 2003
Tendens nr. 2 - 2004 Juni - Øgede krav til hotelophold
Tendens nr. 1 - 2004 Marts - Generationsskifte / salg

Udgivelser 2003
Tendens nr. 6 - 2003 December - Færre julefrokoster end for fem år siden
Tendens nr. 5 - 2003 November - Mange flere røgfri borde og hotelværelser
Tendens nr. 4 - 2003 September - Irakkrig, terror og SARS
Tendens nr. 3 - 2003 August - Flere afgifter til restauranter
Tendens nr. 2 - 2003 Juli - Store tab på udeblevne gæster
Tendens nr. 1 - 2003 Juni - Hotellerne fik skuffende start på 2003

 

For yderligere information kontakt:

Jonas Kjær

Cheføkonom,
Viden & Udvikling
Tlf. +45 35 24 80 80kjaer@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
Henrik Messmer

Kommunikationschef,
Kommunikation
Tlf.: +45 35 24 80 80
Mobil: +45 40 98 41 86messmer@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >