Horesta

 

Tal og statistik

Restaurant

Bespisningserhvervet

Bespisningserhvervet

Branchens struktur og sammensætning beskrives i nedenstående dokument i form af udviklingen i antal virksomheder, antal besøg, omsætning, beskæftigelse. Alle tabeller og figurer er kildehenvist, evt. også med henvisninger til mere detaljerede særskilte analyser, der kan rekvireres i HORESTA.

Læs mere om Bespisningserhvervet 2016

 

For yderligere information kontakt:

Jonas Kjær

Cheføkonom,
Viden & Udvikling
Tlf. +45 35 24 80 80kjaer@horesta.dk

Karin Bækby Petersen

Økonomisk konsulent,
Viden & Udvikling
Tlf.: +45 35 24 80 80kbp@horesta.dk

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >