Horesta

 

Tal og statistik

tal

Tal og statistik

Branche-info

HORESTA Viden & Udvikling udgiver årligt Normtalsanalysen, der giver et unikt indblik i hotel- og restaurantbranchen i Danmark.

Den seneste Normtalsanalyse indeholder nøgletal for 18 forskellige virksomhedskategorier, opdelt efter type, størrelse, beliggenhed og klassifikationsinddeling. Normtalsanalysen baserer sig på årsregnskabstal fra næsten 800 virksomheder i hotel- og restauranterhvervet. Udover det statistiske materiale om erhvervet har HORESTA udarbejdet en række rapporter og analyser bl.a. med fokus på forbrugertrends og den økonomiske udvikling blandt branchens virksomheder.

På baggrund af dette kan vi tilbyde værdifuld viden om hotel- og restaurantbranchen i Danmark. I nedenstående menuer kan du få et indblik i i både hotel- og restaurationserhvervets struktur og udvikling gennem de senere år. Har du behov for yderligere information kan du finde disse i Normtalsanalysen som du kan købe i vores netbutik, eller ved at kontakte Viden & Udvikling.

Overnatningserhvervet
Du kan læse mere om hotelbranchens struktur og sammensætning samt finde nyttig statistik på området her.

Bespisningserhvervet
Du kan læse mere om restaurantbranchens struktur og sammensætning samt finde nyttig statistik på området her.

 

For yderligere information kontakt:

Jonas Kjær

Cheføkonom,
Viden & Udvikling
Tlf. +45 35 24 80 80kjaer@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
Karin Bækby Knudsen

Økonomisk konsulent,
Viden & Udvikling
Tlf.: +45 35 24 80 80knudsen@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
Martin Jokumsen

Økonomisk konsulent,
Viden & Udvikling
Tlf. +45 35 24 80 80maj@horesta.dk

Medarbejdere
Vu Hoan Truong

Økonomisk konsulent
Viden & Udvikling
Tlf.: +45 35 24 80 80

vht@horesta.dk

Vu
login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >