Horesta

 

Er dine medarbejdere glade for deres arbejdsplads?

kroner

Er dine medarbejdere glade for deres arbejdsplads?

Er dine medarbejdere tilfredse med deres arbejde, og med deres arbejdsplads?

Medarbejdertilfredshed er vigtigt for alle virksomheder, og der er en direkte sammenhæng mellem medarbejdernes oplevede tilfredshed med arbejdet og arbejdspladsen, og virksomhedens indtjening. Det viser et studie udført af forskere fra Copenhagen Business School blandt udvalgte virksomheder i vores branche.

Undersøgelsen påviste, at når medarbejdernes tilfredshed øges, medfører dette mere tilfredse og mere loyale kunder, hvilket i sidste ende resulterer i forbedret indtjening for virksomheden. Sammenhængen er illustreret i figuren nedenfor.

Medarbejderanalyse

Medarbejdere som er tilfredse med deres arbejdsopgaver, kolleger og ledelse, er mere loyale overfor deres arbejdsplads og mere villige til at yde en større arbejdsindsats. Loyale medarbejdere muliggør en opbygning af værdifuld erfaring, og virksomheden undgår dermed tab af kostbar viden, som ofte er resultatet af høj personaleomsætning. En høj medarbejdertilfredshed er således nøglen til at tiltrække og fastholde medarbejdere.

HORESTA tilbyder alle medlemsvirksomheder at analysere tilfredsheden blandt virksomhedens medarbejdere. Resultaterne af analysen vil hjælpe din virksomhed med at identificere de indsatsområder, der kan øge tilfredsheden blandt såvel dine medarbejdere som dine kunder, hvilket vil hjælpe din virksomhed til at forbedre indtjeningen.

 

Pris:
For HORESTA-medlemmer koster en analyse af medarbejdertilfredsheden et grundbeløb på 5.000 kr. ekskl. moms for de første 25 medarbejdere. Herefter er der et tillæg på henholdsvis 50 og 100 kr. ekskl. moms pr. medarbejder udover de første 25 medarbejdere afhængig af om undersøgelsen ønskes gennemført som et elektronisk spørgeskema eller i papirform.

Vi kan naturligvis tilpasse standardstandardrapporten til din virksomhed med fx ekstra spørgsmål eller opdeling på afdelingsniveau. Ønskes analysen foretaget på afdelingsniveau koster det 1.000 kr. + moms yderligere pr. afdeling. 

 

For yderligere information kontakt:

Karin Bækby Petersen

Økonomisk konsulent,
Viden & Udvikling
Tlf.: +45 35 24 80 80kbp@horesta.dk

login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >