Horesta

 

Nyheder

Nyheder

De seneste nyheder fra HORESTA:

 

Tidligere finalist i Årets Kok: ”Jeg ville bevise mit værd”

Video13. mar 2018

Patrick Godborg fra Restaurant Babette var sidste år blandt de ti finalister, som kæmpede med om titlen som Årets Kok. Forud for søndagens konkurrence spurgte vi den tidligere finalist, hvordan han oplevede konkurrencen og finalen. Og så giver han sine råd til årets finalister.

>

Tid og flid er opskriften på succes i Årets Tjener

Video07. mar 2018

”Det er en kæmpe forløsning at være med på dagen. Al den tid man har brugt på at træne og øve sig, får man nu endelig fuldført, og det er fantastisk at stå i”. Sådan beskriver Helle Lieffroy den første gang, hun nåede finalen i Årets Tjener.

>

Restaurantchef om rekruttering: ”Der er meget få kvalificerede jobansøgere”

Video01. mar 2018

To ud af tre virksomheder i hotel- og restauranterhvervet fortæller i en ny HORESTA-analyse, at de har haft problemer med at rekruttere medarbejdere det seneste år.

>

Video med hoteldirektør: ”Derfor bruger vi 4,5 mio. kr. på én suite”

Video26. jan 2018

Udsigten er den samme fra The Royal Suite på Copenhagen Marriott, men designet og lyden er ny på øverste etage af det femstjernede hotel på Kalvebod Brygge. I videoen her fortæller Allan L. Agerholm, CEO for BC Hospitality Group, hvorfor virksomheden har investeret 4,5 mio. kr. i suiten

>

Ny analyse: Flere hotelovernatninger og højere omsætning

Video18. jan 2018

På HORESTAs Normtalsseminarer kunne deltagerne få indblik i den seneste udvikling i både hotel- og restauranterhvervet. For hotellerne er historien, at der er en flot vækst i både overnatninger og omsætning. En fremgang, som primært kommer i København.

>

Video: Erhvervet vokser, men hvordan går det den enkelte restaurant?

Video22. dec 2017

Restauranterhvervet vokser i omsætning, der kommer flere spisesteder og antallet af medarbejdere i branchen er rekordhøjt. Det fortalte Jonas Kjær, cheføkonom i HORESTA, på HORESTAs tre Normtalsseminarer i denne måned.

>

Video: Sushi-direktør vil skille sig ud i konkurrencepræget marked

Video14. dec 2017

Ved HORESTAs Normtalsseminar i sidste uge kunne Letz Sushis direktør Anders Barsøe fortælle, hvordan kæden arbejder med at skille sig ud i et marked med mange forskellige sushi-spisesteder.

>

Video: Få et kig ind i Københavns nyeste gourmetrestaurant

Video23. okt 2017

Den tostjernede Michelin-restaurant AOC har fået endnu en søsterrestaurant. Denne gang er det i det nybyggede Axel Towers i København, og spisestedet kommer til at hedde TRIO.

>

Kendt TV-vært skal styre paneler ved HORESTA Årsdag

Video06. okt 2017

Mange kender nok Morten Resen fra et hav af underholdningsprogrammer og Go’ Morgen Danmark på TV2. Den 16. november er opgaven dog en anden, når han indtager scenen ved HORESTA Årsdag 2017.

>

HORESTA-analyse: Omsætningen buldrer frem hos restauranterne

Video27. dec 2016

Der åbner rigtig mange restauranter i Danmark, og gæsterne er der tilsyneladende nok af. Ifølge HORESTAs nye Normtalsanalyse øgede det samlede restauranterhverv i hvert fald omsætningen med hele 7,5 pct. fra 2014 til 2015.

>

Ny HORESTA-analyse: Sådan klarer hotellerne sig

Video21. dec 2016

Overnatningstallene fra Danmarks Statistik viser måned efter måned rekorder for hotelbranchen. Men hvordan går det egentlig med omsætningen - og ikke mindst resultatet?

>

Specielt internetfænomen indtog HORESTAs branchefest

Video24. nov 2016

Måske har du set den nyeste trend på de sociale medier med videoer, hvor tiden går i stå, og en kameramand bevæger sig mellem stillestående mennesker, der ligner mannequin-dukker.

>

Video: Tak for en fantastisk Årsdag!

Video18. nov 2016

HORESTAs Årsdag startede med et brag, da Stomp-musikere spillede Øksnehallen op. Herefter kunne Jens Zimmer Christensen, formand i HORESTA, og Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA, byde velkommen til en stjerneparade af talere.

>

Årsdag: Hør hotelkongen der er klar til at ændre branchen

Video09. nov 2016

CitizenM er en hollandsk hotelkæde, som hurtigt har udvidet til både Storbritannien og New York. Blandt folkene i spidsen for kæden er Michael Levie, som mener, at kæden er klar til at revolutionere hotelmarkedet.

>

Video: Får du nok ud af dine naturomgivelser?

Video04. nov 2016

Skal din virksomhed have det maksimale ud af naturomgivelserne, så er ’samarbejde’ et af nøgleordene.

>

Årsdag: Han ser i hotel- og restauranterhvervets krystalkugle

Video03. nov 2016

Hvad bliver egentlig de store tendenser i fremtiden, og vil nye forbrugermønstre påvirke måden, hvorpå kunderne ser og bruger hoteller, restauranter og turismevirksomheder?

>

HORESTA-medlemmer: Sådan integrerer vi flygtninge

Video02. nov 2016

Det kan have sine udfordringer at ansætte en person, der netop er ankommet til landet, men samtidig kan fordelene også være mange. Derfor interesserer en stor del af HORESTAs medlemmer sig for denne arbejdsstyrke.

>

Katia inviterer dig til Årsdag

Video28. okt 2016

HORESTAs Årsdag er lige om hjørnet, og vi glæder os til at fylde Øksnehallen med beslutningstagere, meningsdannere, direktører og andre store personligheder fra branchen.

>

Mød Jesper Boelskifte: Fra tjener til bøfkonge

Video18. okt 2016

Jesper Boelskifte startede i branchen som tjener, og vin er hans helt store passion. I dag er den femdobbelte danske sommeliermester administrerende direktør i Copenhagen Concepts, som driver Umami, Le Sommelier og MASH-restauranterne.

>

Mød Mikkeller-stifteren der gjorde øl til en karriere

Video07. okt 2016

HORESTA har inviteret Mikkel Borg Bjergsø til vores Årsdag den 17. november. Han er stifter af Mikkeller og blev for et par uger siden kaldt ’hipsternes ølkonge’ i Berlingske.

>

Hvornår skal man indgå en musikaftale med Koda?

Video06. okt 2016

Hvem er Koda, og hvornår skal man indgå en musikaftale med Koda? Det kan du få svarene på i en ny introduktionsfilm, som Koda har lavet.

>

HORESTAs direktør: Debatten vender på hovedet

Video19. sep 2016

”Jeg vender på hovedet”, lyder det fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, i en video, som er blevet offentliggjort på Twitter.

>

NICE bliver landsdækkende

Video07. jun 2016

For nyligt afholdt NICE et forumarrangement på Christiansborg, og nu bliver det muligt at etablere NICE Fora i landets fem største byer.

>

Dansker træder ind på den store kokkescene

Video11. maj 2016

De første deltagere i Bocuse d’Or Europe tændte allerede komfuret i går, men det danske team måtte væbne sig med tålmodighed. Morten Falk og hans assistent Emil Rodam er nemlig næstsidste hold, der får lov at lave mad i det uofficielle europamesterskab for kokke.

>

MARIA-Pris: Interview med Susanne Bier

Video20. nov 2015

"Det betyder meget for mig at modtage denne pris, fordi jeg i alt, hvad jeg har lavet, altid har været optaget af at vise Danmark rundt omkring i verden". Sådan lød det bl.a. fra Susanne Bier, da hun modtog HORESTAs MARIA-Pris. Se hele interviewet.

>

Nu åbner dørene til HORESTA Årsdag

Video18. nov 2015

I dag går det løs, når Cirkusbygningen åbner dørene til HORESTA Årsdag. Her vil mere end 400 folk fra branchen vil være samlet for at blive inspireret og netværke. Som optakt har vi de seneste dage sat spot på nogle af de mange tusinde ansatte i vores erhverv, som hver dag er med til at gøre forskel. Her kan du møde Louise Fakkemohs Hansen fra Odense Zoo.

>

Optakt til HORESTA Årsdag: Hverdagens helte

Video16. nov 2015

Som optakt til HORESTA Årsdag fejrer vi nogle af de mange tusinde ansatte i vores erhverv, som hver dag skaber værdi for virksomhederne. Her kan du møde Sarah Holse fra Hotel Saxkjøbing.

>

Optakt til HORESTA Årsdag: Hverdagens helte

Video12. nov 2015

Som optakt til HORESTA Årsdag fejrer vi nogle af de mange tusinde ansatte i vores erhverv, som hver dag skaber værdi for virksomhederne. Her kan du møde Michelle Ernholm fra Francis Pony i København.

>

HORESTA Årsdag: Forvent det uforventede

Video30. sep 2015

På HORESTA Årsdag kan du bl.a. møde østrigske Dietmar Dahmen, specialist i branding og fremtidsorienteret brand kommunikation. Han gæster HORESTA Årsdag med et inspirerende power-show, der giver dig masser af stof til eftertanke...!

>

Hvordan skaber vi bedst vækst i dansk turisme?

Video26. aug 2015

Det spørgsmål var omdrejningspunktet, da Turismens Vækstråd tirsdag samlede ordførere fra Christiansborg og nogle af de helt centrale personer i arbejdet med at skabe en ny vækststrategi for dansk turisme.

>

HORESTA Årsdag 2015

Video13. jul 2015

SAVE THE DATE: 18. november 2015, København.
Future Challenges - Future Opportunities: Wolfgang M. Neumann, President & CEO for en af verdens hurtigst voksende hotelkæder, er blandt dagens hovedtalere. Her løfter han lidt af sløret for, hvad du får med hjem...

>

HORESTA Årsdag 2015

Video13. jul 2015

SAVE THE DATE: 18. november 2015, København.
Future Challenges - Future Opportunities: Wolfgang M. Neumann, President & CEO for en af verdens hurtigst voksende hotelkæder, er blandt dagens hovedtalere. Her løfter han lidt af sløret for, hvad du får med hjem...

>

Vigtigt at prioritere turisme-erhvervet

Video17. jun 2015

I dagens nyhedsbrev er det socialdemokraternes Benny Engelbrecht, der i en kort film kommer med sine synspunkter om turismens betydning for Danmark og erhvervets vækstmuligheder.

>

Regelstop for danske virksomheder

Video16. jun 2015

I dagens nyhedsbrev er det den konservative folketingskandidat Rasmus Jarlov, der bidrager med sine synspunkter om turisme og vækstmuligheder.

>

Vi kunne gøre endnu mere for turismen

Video08. jun 2015

HORESTA har inviteret politikere fra Folketingets partier til at bringe indlæg på horesta.dk om turisme som vækstskaber og erhvervets betydning for samfundsøkonomien. I dag bidrager Venstres Eva Kjer Hansen med sine synspunkter i et videointerview.

>

Hele serviceerhvervet samlet på NICE LIVE

Video03. jun 2015

Op mod 450 nysgerrige, engagerede og forventningsfulde personer fra turismen, detailhandlen og servicebranchen mødte op på Bremen Teater i København i starten af juni. Her løb konferencen NICE LIVE af stablen, der i den grad satte service på dagsordenen.

>

Turisme i valgkampens øje

Video27. maj 2015

Venstres næstformand Kristian Jensen deltog tirsdag i HORESTAs temamøde ”Turismen i valgkampens øje”. Se interview med næstformanden, hvor han giver sit syn på, hvad der skal til, for at turismen kan udfolde sit vækst-potentiale.

>

Vil du ud af en leverandør-kontrakt?

Video21. apr 2015

Se video med HORESTAs erhvervsjuridiske chef, Kaare Friis Petersen, som fortæller om, hvad du skal gøre, hvis du vil ud af en leverandør-kontrakt.

>

Over 130 hotelfolk til debat om online distribution

Video25. mar 2015

Over 130 hotelfolk deltog i HORESTAs konference om Online Distribution. Her var der budt op til debat mellem hotelbranchen og nogle af storspillerne på online distributionsmarkedet, Booking.com og Google.

>

Inspiration til miljøvenlig rengøring

Video16. mar 2015

Miljøvenlig rengøring kan bidrage til, at din virksomhed sparer vand, rengøringsmidler og penge. Green Key har udviklet en kort video på dansk og engelsk, som giver råd om miljøvenlig rengøring.

>

Se interview med Årets Tjener

Video04. mar 2015

Tjener Heine René Egelund fra Sorte Bro Kro vandt søndag konkurrencen Årets Tjener 2015. Se interview med den stolte vinder.

>

Se interview med Danmarks bedste kok

Video24. feb 2015

Efter mere end seks timers konkurrence kunne Lasse Starup fra Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia kalde sig Danmarks bedste kok. Han vandt nemlig Årets Kok, som blev afviklet i Bella Center i København. Se video fra konkurrencen.

>

Sådan vinder man Årets Tjener

Video17. feb 2015

Se video, hvor Timm Vladimir sætter tidligere vinder af Årets Tjener, Jacob Kocemba, i stævne for at høre mere om, hvordan man forbereder sig til konkurrencen – og hvordan man optimerer sine chancer for at vinde.

>

Hvad skal der til for at vinde Årets Kok?

Video13. feb 2015

Se video, hvor Timm Vladimir sætter tidligere vinder af Årets Kok, Torsten Vildgaard, i stævne for at høre mere om, hvordan man forbereder sig til konkurrencen – og hvad der skal til for at vinde.

>

Nye regler for oplysning om allergener

Video05. dec 2014

Nye regler pålægger fra den 13. december alle restauranter at oplyse om indhold af allergener i deres retter. Hør HORESTA's fødevarechef, Tine Skriver, fortælle om de nye krav.

>

Det kan give værdi at måle på gæsteoplevelsen

Video22. aug 2014

Medlemmerne af NICE Forum har netop afholdt årets tredje møde. Denne gang fandt det sted på Nimb Hotel i København, hvor der blev sat fokus på måling og evaluering af gæsteoplevelser. Se videointerviews fra dagen.

>

Tjek HORESTA-guide om naturoplevelser

Video31. jul 2014

HORESTA har udgivet et idekatalog, der giver gode råd til, hvordan din virksomhed kan udnytte naturen i nærområdet til at skabe nye produkter og flere oplevelser for de besøgende.

>

Tjek ny HORESTA-guide om naturoplevelser

Video30. jun 2014

HORESTA netop udgivet et idekatalog, der giver gode råd til, hvordan din virksomhed kan udnytter naturen i nærområdet til at skabe nye produkter og flere oplevelser for de besøgende.

>

Naturen som springbræt til oplevelser

Video23. jun 2014

Flere og flere gæster efterspørger udendørsaktivitet i ferien og på konferencen. Derfor er der god grund til at bruge naturen som springbræt til nye oplevelser.

>
login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Gastronomi

Udnytter Danmark sin position som gastronomi-fyrtårn godt nok?

Resultatet af afstemningen er lige nu:
 • Ja
  13%
  4 Stemmer
 • Nej
  70%
  21 Stemmer
 • Ved ikke
  16%
  5 Stemmer

Totale antal Stemmer 30

Sociale medier

Er din virksomhed begyndt at markedsføre sig via sociale medier?

Resultatet af afstemningen er lige nu:
 • Ja
  47%
  18 Stemmer
 • Nej
  44%
  17 Stemmer
 • Ved ikke
  7%
  3 Stemmer

Totale antal Stemmer 38

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Nyt rekordår for Københavns største hotelgruppe 22-03-2018Årsag til brand i historisk strandhotel klarlagt 22-03-2018Hotel hjælper ledige tilbage i job22-03-2018Regeringen vil skaffe flere hænder 22-03-2018Anmelderrost restaurant åbner lillebror på Læsø 22-03-2018McDonald's sælger populær burgersauce for første gang 22-03-2018Australsk hotelkæde udvider med 50 hoteller i Europa22-03-2018McDonald's vil skære kraftigt ned for C02-udledning 22-03-2018