Horesta

 

Nyheder

Nyheder

De seneste nyheder fra HORESTA:

 

Problemer med telefonforbindelsen til HORESTA

Aktiviteter23. maj 2018

Der er i øjeblikket problemer med telefonforbindelsen til HORESTA på nummeret 35248080. Kontakt til vores Callcenter kan ske via mailadressen callcenter@horesta.dk. Vi henviser derudover til de mobiltelefonnumre, der står opført under vores medarbejdere på hjemmesiden.

Sammen med TDC arbejder vi på højtryk for igen at få vores telefonforbindelse op at køre igen.

>

Problemer med telefonforbindelsen til HORESTA

Aktiviteter23. maj 2018

Der er i øjeblikket problemer med telefonforbindelsen til HORESTA på nummeret 35248080. Kontakt til vores Callcenter kan ske via mailadressen callcenter@horesta.dk. Vi henviser derudover til de mobiltelefonnumre, der står opført under vores medarbejdere på hjemmesiden.

Sammen med TDC arbejder vi på højtryk for igen at få vores telefonforbindelse op at køre igen.

>

Få pladser: Konference stiller skarpt på nødvendigheden af udl. arbejdskraft

Aktiviteter23. maj 2018

Udenlandsk arbejdskraft løser en stor del af opgaverne i Danmarks turismeerhverv. Derfor er HORESTA gået sammen med fire andre erhvervsorganisationer for at sætte fokus på værdien af rekruttering af arbejdskraft på tværs af landegrænser og vigtigheden af denne.

>

12 konkurrencer, 578 meter dug og 1600 viskestykker

Aktiviteter15. maj 2018

Siden januar har HORESTA været arrangører og medarrangør af 12 gastronomiske konkurrencer i hele landet.

>

Konference: Derfor har vi brug for international arbejdskraft

Aktiviteter14. maj 2018

I samarbejde med fire andre erhvervsorganisationer inviterer HORESTA til konferencen om behovet rekruttering af arbejdskraft på tværs af landegrænser.

>

Sådan måler du værdien af mødet med gæsten

Aktiviteter14. maj 2018

Hvordan kan man måle på værdien af mødet mellem medarbejdere og gæster?

>

Bliv skuemester til svendeprøver

Aktiviteter11. maj 2018

Der mangler skuemestre/censorer ved landets svendeprøver på gastronomiuddannelsen, tjeneruddannelsen og receptionistuddannelsen.

>

HORESTA med i kampagne for mere udenlandsk arbejdskraft

Aktiviteter04. maj 2018

HORESTA indleder i dag en kampagne for at gøre opmærksom på behovet for udenlandsk arbejdskraft. I den forbindelse sætter vi fokus på nogle af medarbejdere, som i dag beriger vores erhverv.

>

Sådan kan du hjælpe flygtninge i job

Aktiviteter03. maj 2018

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) etablerer et nyt virksomhedsnetværk om integration på arbejdspladsen, hvor danske virksomheder kan dele viden.

>

Danske kokkeelever er Nordens bedste

Aktiviteter21. apr 2018

Mathias Dyhr Rothmann og Magnus Rosendahl er Nordens bedste kokkeelever.
Det blev afgjort lørdag ved de nordiske mesterskaber for kokke- og tjenerelever, som blev afviklet på Hotel- og Restaurantskolen i København.

>

Har du styr på den nye ferielov?

Aktiviteter20. apr 2018

HORESTA opfordrer til, at man som virksomhed sikrer sig, at der er styr på de ansattes ferierettigheder efter den nye ferielov.

>

Danmark er vært for NM for elever fra fredag

Aktiviteter17. apr 2018

Danmark er i år vært for de nordiske mesterskaber for kokke- og tjenerelever.
Konkurrencen foregår på Hotel- og Restaurantskolen i København.

>

Nyt kursus giver løft til servicemedarbejdere

Aktiviteter05. apr 2018

Nyt kursus vil forbedre servicemedarbejderes kompetencer inden for servicering, præstation, fremstilling og salgsteknik.

>

Kampagne sætter fokus på udenlandsk arbejdskraft

Aktiviteter23. mar 2018

I hotel- og restauranterhvervet har næsten 30 pct. af medarbejderne en anden baggrund end dansk. I et nyt initiativ vil HORESTA understrege vigtigheden af, at virksomhederne har adgang til udenlandske medarbejdere, som bidrager til at levere høj service og vækst i danske virksomheder.

>

Årets bedste restaurant- og hotelelever er fundet

Aktiviteter19. mar 2018

Søndag blev Årets Kok og Årets Tjener kåret. Mandag var det så næste generation i hotel- og restauranterhvervet, der kæmpede om medaljer, da DM for kokkeelever, tjenerelever, caterelever samt receptionistelever blev afviklet.

>

Video: Årets Tjener 2018 er fra København

Aktiviteter18. mar 2018

Nicolai Martens fra Restaurant Kong Hans Kælder i København kan kalde sig Årets Tjener 2018. Med titlen følger en præmiesum på 40.000 kr.

>

Video: Sjællænder kan kalde sig Årets Kok 2018

Aktiviteter18. mar 2018

Det gastronomiske talent Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg kan kalde sig Årets Kok 2018. Med titlen følger en præmiesum på 40.000 kr.

>

Kom til KOK’tail Party under Foodexpo 2018

Aktiviteter15. mar 2018

Efter søndagens Årets Kok- og Årets Tjener-konkurrencer vil HORESTA traditionen tro gerne invitere sine medlemmer til KOK’tail Party. Her vil der være mulighed for at netværke i selskab med branchens direktører, interessenter og konkurrencernes deltagere.

>

Nordens største fødevaremesse – skal du med?

Aktiviteter07. mar 2018

Fra den 18. til 20. marts forvandler MCH Messecenter Herning til store haller til Nordens største fødevaremesse, Foodexpo. Her vil 500 udstillere præsentere branchenyheder og produkter målrettet både hotel- og restauranterhvervet. Skal du med? Se al information om messen her.

>

Få gratis rådgivning om reglerne for udenlandsk arbejdskraft

Aktiviteter21. feb 2018

Har I udenlandske medarbejdere ansat, kan I få en gratis gennemgang af reglerne på området, når SKAT holder informationsmøder i Middelfart, København og Aarhus i starten af marts.

>

Kurser: Vil du have styr på de nye regler for Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag?

Aktiviteter20. feb 2018

I februar og marts er der mulighed for at høre nærmere, stille spørgsmål og få svar om Praktikplads-AUB, når repræsentanter fra Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag holder informationsmøder rundt i hele landet.

>

Kurser: Hvad skal du være opmærksom på ved ansættelse af elever?

Aktiviteter15. feb 2018

Der følger et ansvar og et regelsæt med at oplære næste generation af branchens medarbejdere, men hvad skal man være særligt opmærksom på, når virksomheden ansætter elever? Det uddyber HORESTA nu på to kurser.

>

Ekstra kursusdato! Gå hjem-møder om den nye ferielov

Aktiviteter08. feb 2018

Sidste uge kunne HORESTA fortælle om to gå hjem-møder om den nye lovgivning, og nu har vi tilføjet endnu et kursus, da den første dato i København hurtigt blev fuldt booket.

>

Foodexpo: Har du sat kryds i kalenderen?

Aktiviteter05. feb 2018

Fra den 18. til 20. marts forvandler MCH Messecenter Herning til store haller til Nordens største fødevaremesse, Foodexpo.

>

Her er vinderne fra DM i Skills

Aktiviteter22. jan 2018

Mellem 50.000 og 60.000 unge slog torsdag, fredag og lørdag vejen forbi Messecenter Herning, da vinderne af DM i Skills skulle findes. Elever fra 42 fag konkurrerede, mens 19 uddannelser stod for opvisninger.

>

Få unik indsigt i bevillingsnævnenes arbejde

Aktiviteter19. jan 2018

Hvilke regler og rammer er der egentlig for bevillingsnævnenes arbejde rundt om i landet? Det går HORESTA tæt på med to seminarer i marts.

>

Branchens bedste elever skal findes

Aktiviteter11. jan 2018

Snart lyder startskuddet for DM i Skills 2018 i Messecenter Herning. Ved Danmarksmesterskaberne for erhvervsuddannelser kårer branchens bedste kokke-, cater-, receptionist- og tjenerelever samtidig med, at der også bliver dystet i mange øvrige håndværksfag.

>

Flere end 200 spisesteder: Sådan holder vi åbent jul og nytår

Aktiviteter19. dec 2017

HORESTA genudsender denne nyhed, da flere restauranter nu har meldt tilbage om deres åbningstider i julen og til nytår.

>

Seminar: Hvordan udvikler nordjysk gastronomi sig?

Aktiviteter04. dec 2017

Den danske restaurantscene udvikler sig år for år, og Nordjylland er ingen undtagelse. René Langdal Jørgensen er madanmelder, underviser og arrangør af madkonkurrencer.

>

Arrangement: Bliv klogere på cybersikkerhed

Aktiviteter01. dec 2017

Globaliseringen giver mange fordele, men også nye udfordringer som eksempelvis cybersikkerhed. HORESTA er medarrangør for et åbent temamøde den 18. december om, hvad truslen indebærer, og hvordan den tackles.

>

Seminar: Nordjysk hoteldirektør med fokus på udvikling

Aktiviteter30. nov 2017

På HORESTAs normtalsseminar den 11. december i Aalborg kan du høre adm. direktør hos Familien Bühlmann, Anemette Bühlmann, fortælle om virksomhedens fokus på udvikling. Familien Bühlmann driver både hoteller og restauranter i Vest- og Nordjylland.

>

Seminarer: Sushi-direktør fortæller om ekspansion og fremtidsplaner

Aktiviteter27. nov 2017

Anders Barsøe, adm. direktør hos Letz Sushi, har dette efterår åbnet restaurant efter restaurant. I december deltager han på HORESTAs normtalsseminarer i både København og Middelfart.

>

Uddannelse for branchens største talenter

Aktiviteter24. nov 2017

De største talenter i hotel- og restauranterhvervet får mulighed for at blive skarpslebet, når HØS endnu engang inviterer inden for på sin talentuddannelse.

>

HORESTA-seminar: Hvilke restauranter klarer sig bedst?

Aktiviteter23. nov 2017

På HORESTAs tre normtalsseminarer i december vil HORESTAs cheføkonom Jonas Kjær give indblik, hvad der karakteriserer de restauranter, som klarer sig særligt godt i erhvervet.

>

Seminar: Danske bank giver indblik i forbrugernes økonomi

Aktiviteter22. nov 2017

Hvordan har økonomien det egentlig ude hos kunderne til Danmarks restauranter, hoteller og turismevirksomheder? Krisen er slut, men er det kun positive toner? Det vil Danske Banks privatøkonom give svaret på, når hun deltager ved HORESTAs tre Normtalsseminarer.

>

Kursus på Bornholm: Få styr på persondatareglerne

Aktiviteter21. nov 2017

Den seneste tid har der været meget snak om EU’s persondataforordning, men HORESTA arrangerer nu et møde på Bornholm om det nye regelsæt målrettet hotel- og restauranterhvervet.

>

HORESTA Årsdag: Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Aktiviteter16. nov 2017

Nu er dagen kommet, og vi glæder os meget til at byde flere end 400 direktører og beslutningstagere velkommen til de fantastiske rammer på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus. Dørene åbner kl. 9.30.

>

7 dage til Årsdag: Digital rådgiver viser vejen til succes på sociale medier

Aktiviteter09. nov 2017

Morten Nordstrøm rådgiver både store og små virksomheder i, hvordan de bedste når både eksisterende og nye målgrupper på sociale medier. Og han ved, hvad han snakker om. Han har nemlig også selv flere end 130.000 følgere på Instagram.

>

Ingen Årsdag uden branchefest!

Aktiviteter07. nov 2017

HORESTA har gjort det til en tradition at slutte en inspirerende årsdag af med et brag af en branchefest - Og 2017 er ingen undtagelse!

>

Her er semifinalisterne til Årets Kok og Årets Tjener

Aktiviteter03. nov 2017

Semifinalerne til Årets Kok og Årets Tjener 2018 er fundet, og vi ved nu, hvem der skal dyste om to af dansk gastronomis fornemmeste titler.

>

Arrangement i Aalborg: Sådan må din virksomhed markedsføre alkohol

Aktiviteter02. nov 2017

AlkoholReklameNævnet har i samarbejde med Nordjyllands Politi og Bevillingsnævnet i Aalborg tilbudt at ville et holde oplæg omkring reglerne indenfor markedsføring af alkohol, herunder bl.a. aggressiv markedsføring samt markedsføring rettet mod børn og unge.

>

Få øget indsigten i din virksomheds og branchens økonomi

Aktiviteter01. nov 2017

HORESTAs analyseafdeling er ved at lægge sidste hånd på årets store økonomiske analyse af erhvervet, Normtalsanalyesen. På tre seminarer i starten af december kan du få indsigt i Normtalsanalysens resultater.

>

Vil du godkende praktiksteder til branchens uddannelser?

Aktiviteter31. okt 2017

HORESTA har brug for besigtigelsesfolk, der kan hjælpe med at godkende praktiksteder for elever på gastronom- og tjeneruddannelserne.

>

Succesfuld tysk hoteldirektør indtager scenen ved HORESTA Årsdag

Aktiviteter31. okt 2017

HORESTA Årsdag er lige på hjørnet, og blandt talerne er Marco Nussbaum, CEO og stifter af den tyske hotelkæde Prizeotel. I Tyskland bliver han kaldt ’den kontrollerede regelbryder’.

>

Optaktsvideo: Det her kan du forvente af HORESTA Årsdag!

Aktiviteter26. okt 2017

HORESTA Årsdag er ensbetydende med inspiration, netværk og højt humør. I år finder dagen sted på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus den 16. november, og temaet er ”Rethink”.

>

Fuld fart på tilmeldingerne til HORESTA Årsdag

Aktiviteter19. okt 2017

Der er rift om pladserne til både HORESTA Årsdag og den tilhørende branchefest om aftenen. Selvom der næsten er en måned til arrangementet, så har flere end 300 tilmeldt sig årsdagen, og flere end 160 er allerede klar til at feste med om aftenen.

>

Gå hjem-møder: Ny ferielov vil ændre regler for optjening og afvikling af ferie

Aktiviteter18. okt 2017

Et forslag til en ny ferielov lægger op til, at medarbejdere optjener og afvikler deres ferie samtidig. Som et led i den nye ferielov vil nye medarbejdere derfor kunne holde betalt ferie i det første år af deres ansættelse.

>

HORESTA Årsdag: McDonald’s-direktør giver sin opskrift på effektiv rekruttering

Aktiviteter13. okt 2017

På HORESTA Årsdags den 16. november giver et veloplagt panel dig deres bud på, hvordan man sikrer sig de kvalificerede og motiverede medarbejdere.

>

Sidste chance: Hvem skal anerkendes for markedsføringen af Danmark?

Aktiviteter12. okt 2017

Nu er det sidste chance for at indstille nominerede til HORESTAs MARIA-pris. Anerkendelsen gives til en person, der leverer et unikt bidrag til markedsføringen af Danmark. Fristen for indstillinger udløber i dag.

>
login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Gastronomi

Udnytter Danmark sin position som gastronomi-fyrtårn godt nok?

Resultatet af afstemningen er lige nu:
  • Ja
    13%
    4 Stemmer
  • Nej
    70%
    21 Stemmer
  • Ved ikke
    16%
    5 Stemmer

Totale antal Stemmer 30

Sociale medier

Er din virksomhed begyndt at markedsføre sig via sociale medier?

Resultatet af afstemningen er lige nu:
  • Ja
    47%
    18 Stemmer
  • Nej
    44%
    17 Stemmer
  • Ved ikke
    7%
    3 Stemmer

Totale antal Stemmer 38

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Saddam Husseins luksusyacht fra Danmark bliver til hotelskib25-05-2018Ægtepar tager springet og bliver hostelejere25-05-2018Sådan går det med Price-brødrenes fire restauranter25-05-2018Stor madmesse vender tilbage25-05-2018Mobilepay og Tivoli går hånd i hånd med ny betalingsform25-05-2018Rekord-vejr får kunder i biksen: "Vi er ekstremt glade"25-05-2018Personalemangel truer vækst i turismebranchen25-05-2018Kvinder til kamp mod den fede madkultur: Savner de små portioner på restauranter25-05-2018