Horesta

 

Nyheder

Ny online-platform med fokus på det fysiske møde

17. apr 2018

Mandag så en ny onlineplatform - meetly.dk - dagens lys.

Bag initiativet står BC Hospitality Group A/S, som med tiltaget ønsker at sætte skub i og diskutere værdien af det menneskelige møde. Og netop debat og videndeling på tværs af branchen glæder koncernens marketingdirektør og manden bag idéen, Morten Jensen, sig rigtigt meget til.

meetly.dk er en helt nyt onlineplatform for alle de, som interesserer sig for alt det, som sker, når mennesker mødes. Det fysiske mødes værdi bevæger sig langt ud over mødelokalet, og meetly vil netop beskæftige sig med den unikke værdi, der opstår, når mennesker mødes. Ambitionen er klar; at supplere mødeplanlæggere og alle andre med interesse i mødet mellem mennesker med dybdegående indsigt, indhold og medier om de indvirkende faktorer inden for emnet. Om det nye tiltag, siger BC Hospitality Groups marketingdirektør, Morten Jensen:

"meetly bygger på den fundamentale tro på den unikke værdi i det fysiske møde. Vi tror fuldt og fast på vedvarende udvikling af og fokus på indhold, rammer og teknologi, men essentielt for denne udvikling er, at mødet mellem mennesker står fast." meetly skal således formidle viden og indsigt og bidrage til at gøre møde- og hospitalitybranchen endnu klogere på emner inden for eksempelvis bæredygtighed, teknologi, gastro, mødedesign og meget mere, og den vil have hjemme online på meetly.dk samt på meetly Facebook og meetly LinkedIn.

 

Kommentarer