Horesta

 

Nyheder

Hoteldirektør: ”Renovering af suite er et udtryk for en megatrend”

13. feb 2018

En enkelt nat på den nyrenoverede suite på Copenhagen Marriott koster 35.000 kroner. Men så er der også overdådig luksus og en vild udsigt over både Islands Brygge, Christianshavn, Amager og Ørestaden.

Opgraderingen skyldes ikke kun, at værelset var sytten år gammelt, forklarer direktøren i BC Hospitality Group, Allan L. Agerholm, til TV 2 Lorry. Nye generationer har nemlig andre ønsker til indretning, design og funktionalitet, når de rejser:

”Megatrenden går i øjeblikket mod, hvad vi kalder 'community'(fællesskab, red.) og 'homey' (hjemlig hygge, red.)”, siger han.

I HORESTA genkender man tankerne bag Hotel Marriotts nye renovering.

Førhen kunne hotelkæder drage fordel af at se ens ud og yde samme service, ligegyldigt om man var i Bangkok eller New York, men i dag efterspørger kunderne unik og hjemlig indretning og interesserer sig mere for sine omgivelser:

”Et hotel på Vesterbro skal ligne et hotel på Vesterbro. Derfor forsøger man at bygge bro mellem indendørs og udendørs, så det ikke er to forskellige verdener. Det handler ikke kun om overnatninger, men om identitet når du rejser. Folk vil have personlige oplevelser, og de deler det med hinanden, hvis der er gjort noget særligt for dem,” forklarer HORESTAs medlemschef Nadeem Wasi til TV 2 Lorry.

 

Kommentarer