Horesta

 

Nyheder

Flygtning på konferencecenter: IGU’en giver mulighed for en god fremtid

13. feb 2018

Siden januar 2017 har Yaser Alnatour været i gang med IGU-forløbet, hvor han i forbindelse med den toårige uddannelse for flygtninge er i praktik som tjener hos Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia. Og mødet med det danske uddannelsessystem og arbejdsmarked giver, ifølge den 25-årige syrer, et solidt fundament for fremtiden.

”Som flygtning er det svært at komme til et helt nyt land som Danmark. Vi ved ikke noget om landet, vi kan ikke sproget, og vi ved ikke, hvordan vi får et arbejde. Så IGU er en meget god ting for os flygtninge, fordi kombinationen af skole og arbejde lærer os de ting, så vi har bedre muligheder for en god fremtid”, siger han.

Yaser Alnatour arbejder i hotellets restaurant, hvor han fungerer som tjener på lige fod med de andre ansatte.

”Vi har et rigtig godt teamwork her på hotellet, og de andre hjælper mig altid med en masse ting, så jeg kan blive bedre. Det er ikke kun, når jeg er på arbejde, men også hvis jeg har spørgsmål derhjemme, så kan jeg altid bare ringe til dem. Det er dejlige mennesker, der er her, og de er blevet som en helt ny familie for mig, siger Yaser Alnatour, der ikke har tidligere erfaring fra tjenerfaget.

Læs mere om Yaser og hør om hans egen hoteldrøm i video her.

 

Kommentarer