Horesta

 

Nyheder

Hun blev kåret som årets Danhostel vært 2017

15. nov 2017

Danmarks frivillige forening af hostels, Danhostel, som pt. tegner 67 medlemmer i Danmark, holdte den 4. november landsmøde og blandt en række priser kårede man traditionen tro også årets Danhostel vært.

I år gik den prestige fyldte pris til Sally Due Sperling, vært på Danhostel Kolding. En del af begrundelsen for at prisen gik til netop Sally Due Sperling og Danhostel Kolding, var det bemærkelsesværdige store antal flotte og positive gæsteanmeldelser, som stedet har modtaget i løbet af året. Prisen blev overrakt af foreningens bestyrelsesformand Poul Kristian Mouritsen og direktør Ole Andersen.

Sally Due Sperling fortæller:

”Vi er utrolig glade og stolte over at modtage Danhostels Værtspris 2017. For os er noget af det allervigtigste at give vores gæster en helt særlig gæsteoplevelse, når de er hos os. Vi sætter altid barren højt og ønsker at give vores gæster lige det lidt ekstra og gerne lidt mere end de forventer. Vi har rigtig mange stamgæster, som er kommet hos os i mange år, og vi fornemmer på dem, at netop det personlige møde med os og den imødekommenhed og hjælpsomhed, som vi altid prøver at møde vores gæster med, er noget af det, som vores gæster sætter stor pris på.”

 

Kommentarer