Horesta

 

Nyheder

Hotelkæde udgiver kogebog

14. nov 2017

Mandag den 20. november udkommer Sinatur Hotel og Konference med deres egen kogebog ”Smag på Sinatur”. Bogen byder på inspiration og lækre opskrifter, der er udviklet af hotelkædens køkkenchefer og lokale producenter.

Smagen af Sinatur er lig med smagen af Danmark med et lokalt islæt, hvilket tydeligt afspejler sig i den nye kogebog. Her spiller de lokale producenter en stor rolle, og alle opskrifterne er baseret på råvarer fra områderne omkring de 6 hoteller.

”De lokale råvarer spiller en stor rolle i vores køkkener, hvilket vi ofte får ros for af vores gæster. Ikke mindst fordi vores gode kendskab til producenterne gør, at vi kan fortælle en historie om hver enkelt element i de retter, vi serverer," siger Martin Riber, køkkenchef på Sinatur Hotel Gl. Avernæs. "Med bogen ønsker vi at inspirere til at bruge både gode, lokale råvarer og den vilde, spiselige natur i køkkenet. Naturen er et fantastisk skattekammer, og det at finde råvarer i naturen og bearbejde dem på bæredygtig vis er en del af vores signatur," supplerer Mikael Madsen, Køkkenchef på Sinatur Hotel Haraldskær.

 

Kommentarer