Horesta

 

Nyheder

Singapore er den mest imødekommende turistby

13. nov 2017

Verdens lykkeligste, verdens pæneste og verdens mest populære. Der bliver lavet mange lister for at rådgive og vejlede eventyrlystne om, hvor de skal tage hen næste gang.

TravelBird har lavet en ny undersøgelse, der kortlægger de mest imødekommende byer i verden. På baggrund af de 500 mest populære turistdestinationer i verden har online rejseagent vurderet, hvilke byer der er mest imødekommende. Ud fra parametre, der får turister til at føle sig velkomne, såsom ankomst i lufthavnen, indbyggernes lykke og sikkerheden, har de således rangeret de 100 mest imødekommende byer i verden.

Og den by i verden, der er mest imødekommende er Singapore.

Man skal desværre helt ned på 12. -pladsen for at finde København, der repræsenterer Danmark i undersøgelsen. For selv om København har scoret næsthøjest på lykkebarometret, er det ikke nok til at komme med i top 10.

”Vores placering på listen er baseret på forskellige faktorer, hvor København scorer rigtig fint på de fleste, også ift. de byer, vi typisk sammenligner os med. Der kommer løbende nye internationale indeks, hvor vi kan benchmarke København på forskellige områder, og hvor byen generelt klarer sig godt,” fortæller Signe Jungersted, der er udviklingschef i Wonderful Copenhagen.

 

Kommentarer