Horesta

 

Nyheder

Fredericia-hotel nomineret til pris for socialt ansvar

13. okt 2017

Trinity Hotel & Konference Center er i spil til CSR People Prize 2017. Den går til virksomheder, der tager et særligt socialt ansvar.

”Vi gi’r af det, vi har,” er en grundfæstet værdi hos Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia, som tager et stort socialt ansvar for sine egne medarbejdere og omverdenen. Fredericia-hotellet har bl.a. adopteret en specialklasse, hvor eleverne har autisme-diagnoser og har holdt juletræsfest for 120 gæster, som ikke selv har råd til at holde jul.

Indsatsen bringer nu hotellet med helt frem i kampen om CSR People Prize, hvor Trinity er blandt de sidste tre nominerede virksomheder i sin kategori. Prisen uddeles af VFSA – Virksomhedsforum for Socialt Ansvar.

”Det ligger dybt i vort DNA, at vi skal have en arbejdsplads, hvor vi arbejder struktureret med at få et godt arbejdsmiljø. Og så bygger virksomheden på kristne værdier, hvor vi er bevidste om, at vi også skal hjælpe det samfund, vi er en del af,” siger Metha Palmus Hansen, PA og HR-konsulent hos Trinity Hotel & Konference Center.

Prisen uddeles 7. november til CSR-konferencen ’Grib Verdensmålene!’

 

Kommentarer