Horesta

 

Nyheder

Hotelrestaurant serverer gourmet-snobrød

17. feb 2017

Hvis man tager metroen til Bella Center, kan man ikke undgå at se AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Når man træder ind i den store internationale lobby møder man både grupper af stewardesser fra eksotiske flyselskaber og businessmanden på langfart. Skulle man være sulten, så anbefales det kraftigt at tage trappen op på førstesalen, hvor restauranten BASALT ligger.

BASALT er noget så sjældent som en hotel-restaurant, der rent faktisk er værd at rejse efter. Køkkenchefen hedder Martin Nilsson-Møller, og han er tidligere sous-chef på Hotel d'Angleterres Michelin-restaurant, Marchal, hvor han arbejdede under Ronny Emborg.

AOK skriver blandt andet, at man ikke må snyde sig selv for at prøve Restaurant BASALTs signatur-snobrød som egentlig er en brioche på pind, som kan dyppes i chokolade eller en emulsion på brunet smør.

Læs mere her.

 

Kommentarer

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Universe tiltrækker mange turister 27-03-2017Michelin-restaurant får ny køkkenchef27-03-2017Kæmpe kongres til København 27-03-2017McDonald's Danmark øger overskud med udsalg27-03-2017Danmark oplever stort hotelboom 27-03-2017Erhvervsturister vælter til Aarhus27-03-2017Michelin-restaurant kan fejre overskud24-03-2017Selandia har igen leveret Danmarks bedste kokkeelev24-03-2017