Horesta

 

Nyheder

Hotelrestaurant serverer gourmet-snobrød

17. feb 2017

Hvis man tager metroen til Bella Center, kan man ikke undgå at se AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Når man træder ind i den store internationale lobby møder man både grupper af stewardesser fra eksotiske flyselskaber og businessmanden på langfart. Skulle man være sulten, så anbefales det kraftigt at tage trappen op på førstesalen, hvor restauranten BASALT ligger.

BASALT er noget så sjældent som en hotel-restaurant, der rent faktisk er værd at rejse efter. Køkkenchefen hedder Martin Nilsson-Møller, og han er tidligere sous-chef på Hotel d'Angleterres Michelin-restaurant, Marchal, hvor han arbejdede under Ronny Emborg.

AOK skriver blandt andet, at man ikke må snyde sig selv for at prøve Restaurant BASALTs signatur-snobrød som egentlig er en brioche på pind, som kan dyppes i chokolade eller en emulsion på brunet smør.

Læs mere her.

 

Kommentarer