Horesta

 

Nyheder

Brancheprofil fylder 50 år: Livslang passion for service og store oplevelser

17. feb 2017

Lørdag 18. februar fylder Marianne Bedsted 50 år, og hun har været både hoteldirektør, direktør for Musikhuset Aarhus og er i dag direktør for Sallings to stormagasiner og for franchise-divisionen i Dansk Supermarked, der driver de amerikanske kæder Starbucks og Carl's Jr. i Danmark.

Det kan virke som mange forskellige brancher, men for Marianne Bedsted har der altid været en rød tråd - nemlig bedre service end forventet og mindeværdige total-oplevelser.

”Uanset arbejdspladsen har det at give gæsterne udsøgt service og store oplevelser - sammen med udvikling, ledelse og det at skabe resultater - altid været det, der har motiveret mig. Jeg siger stadig ofte gæster, selvom det hedder kunder i detailhandlen, men det er sådan, jeg ser det. Nethandlen fylder meget i dag, og derfor er vores opgave at give noget ekstra til dem, der kommer i de fysiske butikker - og kunderne skal behandles som vores gæster, siger hun.”

Udover at være direktør for Musikhuset Aarhus har Marianne bestredet direktørstillinger i hotelbranchen i 20 år. Hun har bl.a. været direktør for Torvehallerne i Vejle, Scandic Bygholm Park i Horsens, Scandic-hotellerne i Aarhus og HR-direktør for Scandic Danmark.

 

Kommentarer