Horesta

 

Nyheder

Video med hoteldirektør: ”Derfor bruger vi 4,5 mio. kr. på én suite”

Video26. jan 2018

Det er samme udsigt fra The Royal Suite på Copenhagen Marriott, men designet og lyden er ny på øverste etage af det femstjernede hotel på Kalvebod Brygge. Hotellet relancerede nemlig luksussuiten på hotellet i går efter en opgradering for 4,5 mio. kr.

Det nye værelse #1114 er en kombination af dansk og udenlandsk design og interiør, og det forventes, at den 170 m2 nye suite vil tiltrække stribevis af nye og gamle gæster fra både nær og fjern fortæller Allan L. Agerholm, CEO for BC Hospitality Group, der ejer Copenhagen Marriott, da HORESTA møder ham på lanceringsdagen.

Allan L. Agerholm uddyber:

”Vi har skabt en international suite på et niveau langt over, hvad der ellers findes i byen, og vi glæder os til at byde både danske og udenlandske gæster velkommen i suiten, hvor bl.a. de mange anvendelses-muligheder har været i fokus. Ud over at byde på det ypperste i luksus og at være en fantastisk ’oase’ under en oplevelsesrig fritids- eller forretningsrejse til København, har vi alene på tech-området investeret over en halv mio. kr. i Bang & Olufsen fladskærme og surround sound. Bl.a. derfor er suiten et nyt stærkt emne til afholdelsen af f.eks. direktions- og bestyrelsesmøder eller kreative møder, men også til private middage, cocktail parties, receptioner, produktlanceringer og foto-/filmoptagelser. ”

I opbygningen af suiten har Copenhagen Marriott lagt vægt på multifunktionalitet. Værelset byder på hele to afdelinger; et lounge-, private dining- og køkkenområde med mulighed for egen private chef samt et master bedroom med topmoderne bad/sensory spa og ”walk-in” garderobe. Dertil kommer et væld af specialdesignede features fra både danske og udenlandske designere og kunsthåndværkere, herunder Boform, Northern Heritage, Maretti og WulffWinding, som suitens gæster vil få fornøjelsen af.

Hoteldirektør for Copenhagen Marriott Anna Käll tilføjer:

”Endelig er vores enestående placering i centrum af København og, ikke mindst, ved vandet med dertil hørende panoramaudsigt ud over det gamle København og havneløbet, også et markant element i suiten”, siger hoteldirektøren, der sammen med medarbejderne glæder sig over de mange nye forretningsmuligheder, som istandsættelsen af suiten fører med sig.

I videoen nedenfor kan du se, hvad der gør værelset specielt, og Allan L. Agerholm fortæller, hvem koncernen håber at tiltrække med det nye værelse. Han fortæller desuden, hvad en enkelt nat i suiten koster.

Du kan også se billeder fra værelset på HORESTAs Instagram-profil.

Suiten har også fået sin egen hjemmeside, som du kan se her

 

Kommentarer