Horesta

 

Nyheder

Sidste chance: Skal din virksomhed bidrage til Danmarks Indsamling?

Branchenyt08. jan 2018

I år går pengene fra Danmarks Indsamling til børn uden hjem. HORESTA har besluttet at være en aktiv del af indsamlingen, og din virksomhed kan også bidrage.

Sådan kan din restaurant bidrage

Danmarks Indsamling efterspørger blandt andet restauranter, som vil donere en frokost eller middag, som vil blive udbudt på auktion. Indsamlingen opfordrer Folketingets politikere, EU-parlamentarikere samt en række kendte forhenværende politikere til at sætte sig selv på auktion. Enten i form af en frokost eller en middag på en restaurant eller en anden oplevelse, som de selv finder på. Det indkomne beløb vil gå ubeskåret til Danmarks Indsamlingen.

Har I lyst til at være med på politikerauktionen, kan der f.eks. doneres en frokost eller middag inkl. drikkevarer til politikeren & vinderen af auktionen.

Danmarks Indsamling vil parre politikerne med de enkelte restauranter ud fra valgkreds, afstand til bopæl/Christiansborg medio januar 2018. Derefter får de deltagende restauranter direkte besked.

Læs mere om politikermiddagene her.

Sådan kan alle virksomheder bidrage

Det er også muligt at være med i auktionerne på en anden måde - f.eks. kan der doneres en vare eller en oplevelse. Det kan være alt fra f.eks. interiør, der måske alligevel skal udskiftes, til muligheden for at komme i køkkenet med jeres kokke og lave mad. Kun fantasien sætter grænser!

Såfremt du ønsker at tilmelde med varer eller oplevelser, så læs siden her.

Auktionerne kommer online fredag den 19. januar 2018, og der modtager virksomhederne et link til jeres auktion, så de selv kan være med til at skaffe omtale og bud.

 

Sidste frist for tilmelding er fredag den 12. januar.

 

Kommentarer