Horesta

 

Nyheder

Ny konjunkturanalyse: HORESTA har brug for dine svar

Branchenyt09. jan 2018

HORESTA benytter årsskiftet til igen at tage temperaturen på hotel- og restauranterhvervet med en konjunkturanalyse. Har du ikke svaret endnu, vil du i dag modtage en reminder pr. mail.

Første invitation til deltagelse i analysen blev udsendt i november, og vi vil gerne høre din oplevelse af udviklingen i markedet samt hvilke udfordringer, der påvirker driften af din virksomhed.

HORESTA har allerede modtaget svar fra flere end 150 medlemsvirksomheder, men vil meget gerne høre fra dig. Vi håber derfor, at du i den kommende uge har mulighed for at bruge nogle minutter på at besvare spørgeskemaet.

Modtager du ikke en invitation til undersøgelsen i løbet af dagen, kan du få et link tilsendt ved at kontakte analyse@horesta.dk.

Din besvarelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Som tak for hjælpen modtager du selvfølgelig resultaterne lige så snart, vi har bearbejdet svarerne. Resultaterne vil desuden indgå i HORESTAs arbejde.

 

Har du allerede svaret på første invitation til undersøgelsen, kan du se bort fra denne historie. HORESTA takker for din opbakning.

 

Kommentarer