Horesta

 

Nyheder

Invitation til nyt projekt: Vil din restaurant madspild til livs?

Branchenyt23. jan 2018

Der er stor fokus på madspild i disse år, men hvordan sikrer man, at de gode tiltag slår igennem hos de ansatte i restauranterne? Det vil et nyt projekt sikre ved at inddrage og benytte den ekspertise, som allerede eksisterer på området.

Virksomheder har nu muligheden for at tilmelde sig initiativet. Her vil de være med til at afprøve og udvikle praktiske værktøjer og initiativer til at nedbringe madspild, uden det går udover kvaliteten af maden og dine medarbejderes arbejdsdag. Samtidig vil virksomhederne være med til at sprede indsatsen til branchen og vise, at restauranterhvervet er en del af løsningen for at minimere madspild i Danmark.

Bag projektet står HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø.

De deltagende virksomheder vil blive inddraget i arbejdet med at minimere madspildet i forretningen, uddannelse af personalet, teste værktøjer og afprøvning af nye metoder i virksomhedens køkken. Projektet gennemføres i 2018 og er støttet af Miljøstyrelsen.

Der vil ikke være nogen udgifter forbundet med deltagelse i projektet. 

Er din virksomhed interesseret i at høre mere om projektet eller tilmelde sig, kan I kontakte HORESTAs miljøchef, Mikal Holt Jensen, e-mail: holt@horesta.dk eller tlf.: 35248064.

 

For yderligere information kontakt:

Mikal Holt Jensen

Miljøchef, Green Key,
Klassifikation & Mærkning
Tlf.: +45 35 24 80 80holt@horesta.dk

Kommentarer