Horesta

 

Nyheder

HORESTA overtager formandskab for de europæiske hotelstjerner

Branchenyt12. jan 2018

Fra den 1. januar sidder HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen for bordenden i arbejdet med de internationale hotelstjerner under Hotel Stars Union. Her vil han det kommende år lede arbejdet med klassifikationsordningen, som i dag bakkes op af 17 europæiske lande.

Organisationen vil blandt andet arbejde med at evaluere klassifikationens kriterier og vurdere, om der er behov for justeringer af det nuværende regelsæt.

”I en tid hvor brugeranmeldelser vinder frem, bliver vigtigheden af gennemsigtig information til forbrugerne kun endnu vigtigere. I Hotel Stars Union klassificerer man hoteller efter en række objektive kriterier, således at gæsterne ved præcis, hvad de kan forvente af hotellets faciliteter. Det er af stor værdi for hotellerne i markedsføringen af deres produkt og i forbindelse med tiltrækning af nye gæster”, siger Jens Zimmer Christensen.

Klassificerede hoteller bliver vurderet efter et sæt retningslinjer, hvor der både er obligatoriske krav, og dertil kommer faciliteter, der giver yderligere point for. Disse retningslinjer er de samme i alle medlemslandene, og på den måde ved rejsende, at de kan forvente det samme af et trestjernet hotel i Danmark og for eksempel Tyskland eller Holland.

I Danmark varetages opgaverne under Hotel Stars Union af VisitDenmark og HORESTA. Hoteller behøver dog ikke at være HORESTA-medlem for at kunne blive klassificeret.

 

Kommentarer