Horesta

 

Nyheder

Vil du bidrage til Danmarks Indsamling 2018?

Branchenyt06. dec 2017

I HORESTA har vi besluttet at være en aktiv del af Danmarks Indsamling. I år går pengene til børn uden hjem, og vi vil gerne gøre en indsats for, at donationen til verdens fattigste bliver så stor som muligt.

Og din virksomhed kan også bidrage til indsamlingen!

Danmarks Indsamling efterspørger blandt andet restauranter, som vil donere en frokost eller middag, som vil blive udbudt på auktion. Indsamlingen har nemlig opfordret Folketingets politikere, EU-parlamentarikere samt en række kendte forhenværende politikere til at sætte sig selv på auktion. Enten i form af en frokost eller en middag på en restaurant eller en anden oplevelse, som de selv finder på. Det indkomne beløb vil gå ubeskåret til Danmarks Indsamlingen.

Auktionerne er hvert år en succes. I 2017 gav auktionerne sammenlagt 277.000 kroner. Og politikerne er gode til selv at skabe omtale på de sociale medier om, hvilke restauranter de spiser på.

Har I lyst til at være med på politikerauktionen, kan der f.eks. doneres en frokost eller middag inkl. drikkevarer til politikeren & vinderen af auktionen. Danmarks Indsamling vil parre politikerne med de enkelte restauranter ud fra valgkreds, afstand til bopæl/Christiansborg medio januar 2018. Derefter får I direkte besked.

Læs mere og tilmeld dig her.

Sådan kan alle virksomheder bidrage

Det er også muligt at være med i auktionerne på en anden måde - f.eks. kan der doneres en vare eller en oplevelse. Det kan være alt fra fra interiør, der måske alligevel skal udskiftes, til muligheden for at komme i køkkenet med jeres kokke og lave mad. Kun fantasien sætter grænser!

Såfremt du ønsker at tilmelde med varer eller oplevelser, så læs siden her.

 

Kommentarer