Horesta

 

Nyheder

Seminar: Hvordan udvikler nordjysk gastronomi sig?

Aktiviteter04. dec 2017

Den danske restaurantscene udvikler sig år for år, og Nordjylland er ingen undtagelse. René Langdal Jørgensen er madanmelder, underviser og arrangør af madkonkurrencer. På HORESTAs Normtalsseminar i Aalborg vil han give sit syn på, hvordan han ser udviklingen i restaurantbranchen.

For hvilke tendenser vinder frem netop nu, og hvad vil der ske i markedet de kommende år? På seminaret giver René Langdal Jørgensen desuden sine bud på, hvordan den enkelte virksomhed selv har mulighed for at udvikle forretningen.

Du kan se hele programmet og tilmelde dig normtalsseminarerne i København, Aalborg og Middelfart her.

Seminarerne henvender sig til alle med interesse for hotel- og restauranterhvervets udvikling, herunder leverandører, banker, revisorer, konsulenter, kommende iværksættere og ikke mindst branchens virksomheder.

HORESTA holder normtalsseminarer i København, Middelfart og Aalborg i anledning af publikationen af organisationens brancheanalyse, Normtalsanalysen. Her kan virksomheder og andre interesserede få et unikt indblik i branchens udvikling på tværs af virksomhedsstørrelser. På den måde kan analysen bruges som et redskab til at vurdere, hvordan ens egen virksomhed klarer sig sammenlignet med konkurrenternes drift.

Analysen koster:

400 kr. for medlemmer, som har indberettet til Normtalsanalysen.

1.000 kr. for øvrige medlemmer af HORESTA

1.000 kr. for ikke-medlemmer af HORESTA, som har indberettet til Normtalsanalysen.

2.200 kr. for øvrige ikke-medlemmer af HORESTA.

Alle deltagere på seminaret modtager et gratis eksemplar af Normtalsanalysen 2016/17 med nøgletal for 18 forskellige virksomhedstyper i hotel- og restauranterhvervet. Har du allerede bestilt den nye Normtalsanalyse, kan du deltage gratis på et af seminarerne.

Du kan forudbestille din udgave af analysen ved at skrive til analyse@horesta.dk.

 

For yderligere information kontakt:

Karin Bækby Petersen

Økonomisk konsulent,
Viden & Udvikling
Tlf.: +45 35 24 80 80kbp@horesta.dk

Kommentarer