Horesta

 

Nyheder

Seminarer: Sushi-direktør fortæller om ekspansion og fremtidsplaner

Aktiviteter27. nov 2017

Anders Barsøe, adm. direktør hos Letz Sushi, har dette efterår åbnet restaurant efter restaurant. I december deltager han på HORESTAs normtalsseminarer i både København og Middelfart.

Letz Sushi har blandt andet åbnet spisesteder i Københavns Nordhavn, i det Kinesiske Tårn i Tivoli, i det nyåbnede Tivoli Hjørnet og i Aarhus.

På normtalsseminarerne vil Anders Barsøe give et indblik i, hvordan Letz Sushi har arbejdet med at udvikle virksomheden og samtidig blive mere bæredygtige. Desuden vil har fortælle om virksomhedens ekspansionsplaner for det kommende år og give sine bud på, hvad han ser som de store tendenser i markedet.

Kom et skridt foran med Normtalsanalysen

HORESTA holder normtalsseminarer i både København, Aalborg og Middelfart, og alle deltagere på seminaret modtager et gratis eksemplar af Normtalsanalysen 2016/17 med nøgletal for 18 forskellige virksomhedstyper i hotel- og restauranterhvervet. Har du allerede bestilt den nye Normtalsanalyse, kan du deltage gratis på et af seminarerne.

Normtalsanalysen er inddelt i en række kategorier på både hotel- og restaurantområdet, og det betyder, at virksomhederne kan bruge analysen til at sammenligne sig med virksomheder, der svarer til deres egen.

HORESTA indhenter regnskaber fra 800 virksomheder i erhvervet for at kunne lave branchens mest udførlige analyse. For hvad ligger der egentlig bag omsætningen? Hvordan har udgifterne til personale, husleje, råvarer og lignende udviklet sig siden sidste analyse, og hvad kendetegner dem, som ender året med det bedste resultat? HORESTAs Normtalsanalyse giver svarene ved at gå ind i maskinrummet.

Du kan se programmerne og tilmelde dig normtalsseminarerne i København, Aalborg og Middelfart her.

Seminarerne henvender sig til alle med interesse for hotel- og restauranterhvervets udvikling, herunder leverandører, banker, revisorer, konsulenter, kommende iværksættere og ikke mindst branchens virksomheder.

Du kan forudbestille din udgave af analysen ved at skrive til analyse@horesta.dk.

 

For yderligere information kontakt:

Karin Bækby Petersen

Økonomisk konsulent,
Viden & Udvikling
Tlf.: +45 35 24 80 80kbp@horesta.dk

Kommentarer