Horesta

 

Nyheder

Minister på virksomhedsbesøg i Esbjerg

Branchenyt14. nov 2017

Et hav af nye virksomheder åbner i disse år op i restauranterhvervet. Det medvirker til, at mange spisesteder har svært ved at skaffe kvalificeret arbejdskraft. På restaurant Dronning Louise i Esbjerg har man længe ansat flygtninge til at hjælpe med driften, og det fik integrationsminister Inger Støjberg at se med egne øjne i går.

Inger Støjberg havde søgt inspiration til integrationsindsatsen hos Restaurant Dronning Louise, da der stadig er mange flygtninge og familiesammenførte, der ikke er i job. Faktisk viste en analyse fra Beskæftigelsesministeriet for nyligt, at det blot er hver tredje fra denne gruppe, der er i arbejde.

Hos Dronning Louise har man i øjeblikket 10 fastansatte flygtninge og tre i praktik.

Direktør Jacob Rand Nielsen redegjorde i løbet af mødet for, hvorfor han mener, at denne type ansættelser giver mening for hans virksomhed.

”Vores medarbejdere er utroligt motiverede og loyale, og det styrker vores drift. Vi har mange forskellige nationaliteter ansat og fælles for dem er, at de ønsker at gøre en forskel på deres arbejdsplads”, siger Jacob Rand Nielsen.

 

Kommentarer