Horesta

 

Nyheder

Her er finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener

Branchenyt13. nov 2017

Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener er fundet! Dermed ved vi nu, hvem der til marts skal dyste om de hæderfulde titler under FoodExpo-messen i Herning.

Finalisterne blev:

Finalister i tjenerkonkurrencen

Nicolai Martens, Karina Grand Kannegaard, Kristine Slott Olsen, Kim Thygesen og Simon Bjerre-Pedersen.

Finalister i kokkekonkurrencen

Kristoffer Ringsing, Marc Foged Stockmarr, Kasper Correll Larsen, Dennis Drejer Birch, Nikolaj Schmidt Skadborg, Michael Tønner Stokholm, Dennis Boe Carlsen, Morten Kjer, Jesper Dams Hansen og Christopher M. Kristensen.

Kokkene havde fire timer til at fremstille en forret og en hovedret ud fra en udleveret råvarekurv. De skulle hver producere fem couverter. Opgaven lød, at semifinalisterne i kokkekonkurrencen skulle lave en kold forret med dansk kronhjort og en hovedret med stegt skærising og hummer.

I mens det stod på i køkkenerne skulle tjenerne dyste i flambering, tranchering, teori, mixologi, sætte vine til menuer, vinidentifikation og servietfoldning.

 

Husk at du kan følge konkurrencerne på HORESTAs Facebook-side Gastrofighters.

 

Kommentarer