Horesta

 

Nyheder

økonomi

Få øget indsigten i din virksomheds og branchens økonomi

Aktiviteter01. nov 2017

HORESTAs analyseafdeling er ved at lægge sidste hånd på årets store økonomiske analyse af erhvervet, Normtalsanalysen. På tre seminarer i starten af december kan du få indsigt i Normtalsanalysens resultater, branchens udvikling og blive klogere på økonomien i din virksomhed.

HORESTA holder seminarer i Aalborg, Middelfart og København. Her vil økonomer fra både HORESTA og Danske Bank præstere branchens nøgletal samt give et oprids af den generelle økonomiske tilstand i Danmark.

Desuden vil både hotel- og restaurantdirektører fortælle deres om erfaringer med håndtering af både økonomi, forandring og ledelse i deres virksomheder. Listen af talere tæller blandt andre Anders Barsøe, adm. direktør i Letz Sushi, Miri Sumiq, adm. direktør for Clarion Airport Hotel Copenhagen og Gert Prantner, der er adm. direktør i den tyske hotelkæde RIMC, som skal åbne Hotel Alsik i Sønderborg i 2019.

Du kan læse det fulde program for de tre normtalsseminarer her:

Torsdag, den 7. december på Clarion Hotel Copenhagen Airport, København kl. 9.00 – 13.30

Mandag, den 11. december på Best Western Scheelsminde, Aalborg kl. 12.00 – 16.30

Onsdag, den 13. december på Hotel Park, Middelfart kl. 12.00 – 16.30

Det er allerede nu muligt at forudbestille et eksemplar af Normtalsanalysen. Så er du sikker på at få din udgave, så snart den ligger klar.

Bestilling sker via analyse@horesta.dk.

 

For yderligere information kontakt:

Karin Bækby Petersen

Økonomisk konsulent,
Viden & Udvikling
Tlf.: +45 35 24 80 80kbp@horesta.dk

Kommentarer