Horesta

 

Nyheder

Gastronomisk rejsehold hæver niveauet hos restauranter

Branchenyt03. okt 2017

Dansk gastronomi er kendt og hyldet, men på en række spisesteder er der plads til forbedring. Et rejsehold har nu hjulpet virksomheder langs de danske kyster til at give gæsterne bedre madoplevelser.

Hotel Fjordgården i Ringkøbing er blandt de steder, der har haft besøg af Michelin-kok Rasmus Grønbech, som har givet rådgivning og sparring, så menukortet kan blive endnu bedre.

Køkkenchef Nicklas Nielsen fortæller, at de nye øjne på maden betyder, at man selv begynder at betragte nogle ting anderledes, og man får også en anden viden.  Rasmus Grønbechs besøg var en del af pilotprojektet ”Bedre spiseoplevelser langs de danske kyster”.

Læs mere om hvordan projektet er opstået og få en håndfuld gode råd fra Michelin-kokken i det nye nummer af Visitor.

 

Kommentarer