Horesta

 

Nyheder

Gå hjem-møde – Få indblik i de nyeste restauranttrends

Aktiviteter19. maj 2017

Hvad er egentlig de store restauranttrends lige nu, og hvordan kan man få gavn af disse nye tendenser?

Til at svare på disse spørgsmål har HORESTA inviteret blandt andre Torsten B. Jakobsen til et gå hjem-møde den 7. juni. Torsten er direktør for madkonsulentfirmaet Nordic Foodworkds og grundlægger af CPH Food Space, som er et madiværksætterhus i Kødbyen i København. På gå hjem-mødet vil Torsten give sine bud på, hvordan man drager fordel af, at verdens madøjne er rettet mod den danske restaurantscene.

Han får selskab af Pelle Øby Andersen, managing director i FOOD, der arbejder med at øge interessen for dansk og nordisk gastronomi og fødevarekultur. Dansk gastronomi udvikler sig hastigt i disse år og Pelle vil give et overblik og fortælle om udviklingen i Danmark og i udlandet.

Endelig vil HORESTAs fødevarechef Tine Skriver også fortælle kort om de områder, man skal være særligt opmærksom på i forhold til fødevaresikkerhed i forbindelse med de nye tendenser.

Du kan tilmelde dig her.

 

 

For yderligere information kontakt:

Karin Bækby Knudsen

Økonomisk konsulent,
Viden & Udvikling
Tlf.: +45 35 24 80 80knudsen@horesta.dk

medarbejder_HORESTA

Kommentarer