Horesta

 

Nyheder

Dansker træder ind på den store kokkescene

Video11. maj 2016

De første deltagere i Bocuse d’Or Europe tændte allerede komfuret i går, men det danske team måtte væbne sig med tålmodighed. Morten Falk og hans assistent Emil Rodam er nemlig næstsidste hold, der får lov at lave mad i det uofficielle europamesterskab for kokke.

Gennem dagen skal det danske makkerpar lave to retter – en forret med caviar og stør, samt en hovedret med krondyr. De tyve deltagende lande har fået samme rammer, og dem der præsterer bedst får en billet med hjem til den store Bocuse d’Or-konkurrence i Lyon i januar, hvor lande fra hele verden deltager.

Danskerne får blandt andet opbakning af Jeppe Foldager, som er tidligere sølvvinder i Bocuse d’Or. Vi har taget en snak med det danske hold og coachen om, hvad det kræver at være deltager i den intense konkurrence.

I kan livestreame direkte fra konkurrencen i Budapest hele dagen her.

 

Kommentarer