Horesta

 

Nyheder

Emneopdelte nyheder

 

Aktiviteter

Branchenyt

Høringssvar

Meninger

Video

Hvor skal arbejdskraften komme fra?

Aktiviteter17. feb 2017

Hos mange danske virksomheder kniber det med at skaffe de nødvendige medarbejdere, og samtidig sidder mange mennesker med handicap ufrivilligt uden for arbejdsmarkedet. To arrangementer vil give virksomheder værktøjer til at ansætte og fastholde medarbejdere med et handicap.

Læs mere >

Hvordan sikrer du gæsternes tryghed?

Aktiviteter15. feb 2017

Vil du inspireres af blandt andre Københavns Politi og PET til, hvordan din virksomhed bliver bedre sikret mod terror og kriminalitet?

Læs mere >

Erhvervsskolerne kårer Danmarks dygtigste elever

Aktiviteter28. jan 2017

Valdemar, Emma og Simona kunne forlade Aalborg med guldmedaljer om halsen, da de lørdag vandt DM i Skills for henholdsvis kokke-, tjener- og caterelever.

Læs mere >

Elever kæmper om fornemme titler

Aktiviteter25. jan 2017

DM i Skills er en hyldest af håndværksfagene, og konkurrencerne afvikles i slutningen af denne uge. Her dyster talentfulde elever fra hele landet om titlerne ved Erhvervsskolernes danmarksmesterskaber.

Læs mere >

Stjernekonferencier skal styre DM i Skills 2017

Aktiviteter20. jan 2017

I næste uge vil unge fra hele Danmark samles i Gigantium i Aalborg, når Danmarks dygtigste elever skal kåres til erhvervsskolernes DM i skills. I rollen som konferencier er den tidligere Aqua-stjerne og nyuddannede kok, René Dif.

Læs mere >

Sådan styrker vi dansk turisme

Aktiviteter19. jan 2017

Derfor har der været rift om pladserne til Turismepolitisk Årsmøde i morgen, hvor alle pladser er solgt. Temaet er nemlig en styrkelse af det offentlig-private samarbejde.

Læs mere >

Stor kampagne skal løfte tjenerfaget

Aktiviteter16. jan 2017

Tjeneruddannelsen har mange praktikpladser, men savner elever. Derfor har Det Faglige Udvalg for Tjeneruddannelsen udarbejdet en kampagne for at tiltrække flere tjenerelever.

Læs mere >

HORESTA undersøgelse: Hvordan er det gået i 2016 og forventninger til 2017?

Aktiviteter16. jan 2017

I HORESTA vil vi gerne gøre branchen klogere på året, der gik, og samle virksomhedernes forventninger til 2017. Men vi har brug for din hjælp.

Læs mere >

Prøv kræfter med fermenteringens verden

Aktiviteter11. jan 2017

Talrige danske virksomheder bygger deres succes på en dyb forståelse af forskellige fermenteringsprocesser. Nu er fermentering så (igen) også blevet noget mange ”almindelige” forbrugere giver sig i kast med i køkkenet.

Læs mere >

Har du styr på vandkvaliteten i virksomhedens pool/svømmebassin?

Aktiviteter10. jan 2017

Der er i de senere år kommet en række nye regler og retningslinjer, som du som ejer af et svømmebad skal leve op til – lever du ikke op til reglerne, kan du risikere at få lukket dit svømmebad.

Læs mere >

Har du sat kryds i kalenderen til årets messe i fødevarebranchen?

Aktiviteter04. jan 2017

Madværkstedet er fødevarebranchens nye, unikke fagmesse, som løber af stablen første gang den 21. og 22. marts 2017 i Lokomotivværkstedet i København.

Læs mere >

Oplev ny minister diskutere turismeløsninger i lufthavnen

Aktiviteter04. jan 2017

Hvordan kan det samlede danske turismeerhverv stå stærkere i kampen om de internationale turister, og kan nye samarbejder på tværs af branchen være vejen frem?

Læs mere >

HORESTA inviterer til gå-hjem-møde om Trepartsaftalen

Aktiviteter29. dec 2016

På HORESTAs gå-hjem-møde vil vi orientere om det nærmere indhold i aftalen og de konsekvenser, det får for branchens virksomheder. Der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål.

Læs mere >

Hvordan satte han Aarhus på verdenskortet?

Aktiviteter12. dec 2016

Aarhus er kommet på mode, og mange store udenlandske medier har slået vejen forbi, hvad der tidligere blev kaldt verdens mindste storby.

Læs mere >

Sådan går det med forbruget i 2017

Aktiviteter09. dec 2016

Privatøkonom Louise Aggerstrøm Hansen fra Danske Bank kommer med sit bud på, hvad 2017 vil bringe for hotel- og restauranterhvervet.

Læs mere >

50.000 kr. til det største talent

Aktiviteter09. dec 2016

Martin Nilsson-Møller blev for nylig 50.000 kroner rigere, da han vandt HØS' Talentuddannelse. Uddannelsesleder, Mogens Stendrup overrakte præmien.

Læs mere >

Topgastronomen der skiftede spor

Aktiviteter08. dec 2016

Thorsten Schmidt har stået i spidsen for nogle af landets bedste restauranter. Nu har han skiftet spor og er blevet ansat som Group Creative Head Chef i BC Hospitality Group.

Læs mere >

Derfor kommer ny kæde til København

Aktiviteter07. dec 2016

De mange lavprisruter til København er en afgørende grund til, at den tyske kæde A&O Hotels & Hostels planlægger at åbne et hostel med 270 værelser i den danske hovedstad.

Læs mere >

Ekspert: Sådan udvikler forbruget sig

Aktiviteter06. dec 2016

Las Olsen er en af landets mest citerede økonomer. Du kan opleve hans ekspertise i levende live, når vi på vores Normtalsseminar i Nyborg spørger ham, hvor den danske økonomi er på vej hen.

Læs mere >

Hvordan optimerer du din drift?

Aktiviteter05. dec 2016

HORESTAs Normtalsanalyse er et unikt værktøj, som kan bruges til at blive klogere på din virksomhed. Du kan blandt andet se, om dit resultat følger udviklingen i branchen.

Læs mere >

Restaurantboss og hotelchef: Sådan angriber vi fremtiden

Aktiviteter02. dec 2016

Mads Bøttger er adm. direktør hos Brdr. Price, som driver fire restauranter i København og Aalborg. Men hvordan sørger man for, at navnet fra de smørelskende TV-kokke etablerer sig som en succes på det danske restaurantmarked?

Læs mere >

Normtalsseminar: Mød Gourmetkokken der indtog hotelkøkkenet

Aktiviteter01. dec 2016

Hvad kræver det, når man vil løfte madoplevelsen hos hotel-, konference- og messevirksomheden BC Hospitality Group? Det ved gourmetkokken Thorsten Schmidt.

Læs mere >

Hoteldirektør: Sådan klarer du dig uden bookingportaler

Aktiviteter30. nov 2016

Sker bookingen af din virksomheds hotelværelse gennem en bookingportal, de såkaldte OTA’er, så ryger en del af fortjenesten til distributøren. Derfor arbejder mange hoteller med at markedsføre deres egne salgskanaler.

Læs mere >

Snart er vi klar med din Normtalsanalyse!

Aktiviteter28. nov 2016

Omkostninger og indtægter. Omsætning og indtjening. Hvordan klarede landets hoteller og restauranter sig egentlig gennem 2015, og hvad havde særlig stor indflydelse på de enkelte virksomhedskategorier?

Læs mere >

Normtalsseminar: Kan opsvinget i branchen fortsætte?

Aktiviteter25. nov 2016

Det amerikanske valg og briternes exit fra EU er bare et par af de store begivenheder, som er fundet sted det seneste år. Storpolitiske beslutninger, som i sidste ende kan have indflydelse på det danske hotel-, restaurations- og turismeerhverv.

Læs mere >

Normtalsseminar: Her er den nye konkurrent på hotelmarkedet

Aktiviteter23. nov 2016

HORESTAs Normtalsanalyse er på vej i trykken, og du kan forudbestille dit eksemplar allerede nu.

Læs mere >

Er du klar til en dag fyldt med inspiration?

Aktiviteter16. nov 2016

I dag byder HORESTA velkommen til ca. 500 branchefolk og beslutningstagere fra hotel-, restaurant- og turisterhvervet.Vi glæder os til at give deltagerne et indblik i fremtidens virksomhedsdrift i vores branche.

Læs mere >

Hør statsministerens åbningstale på HORESTA Årsdag

Aktiviteter16. nov 2016

I morgen er det endelig blevet tid til HORESTAs Årsdag 2016 i Øksnehallen! Næsten 500 branchefolk er skrevet på deltagerlisten, og første taler de kan opleve på scenen er statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Læs mere >

Hvad vil du spørge skatteministeren om?

Aktiviteter15. nov 2016

Som skatteminister har man utrolig stor indflydelse på rammevilkårene i hotel-, restaurant- og turismeerhvervet. Derfor har vi inviteret Karsten Lauritzen (V) til HORESTA Årsdag 2016.

Læs mere >

Hent HORESTAs Årsdags-App: Se hvem af kollegerne, der kommer

Aktiviteter14. nov 2016

Vil du have det fulde overblik over alt fra parkering, til program samt øvrige deltagere til HORESTAs Årsdag? Så kan du nu hente vores Årsdags-App, HORESTA 16, som både er at finde i App Store og Google Play.

Læs mere >

Finalefeltet fundet til Årets Kok og Årets Tjener

Aktiviteter13. nov 2016

Ti kokke og fem tjenere (billedet) er nu klar til finalen om de eftertragtede priser, Årets Kok og Årets Tjener, efter en spændende semifinale i Odense søndag.

Læs mere >

Årsdag slutter med fest: Det her kan du glæde dig til

Aktiviteter11. nov 2016

HORESTAs Årsdag bliver fyldt med inspirerende oplæg, som gør dig klogere på fremtiden i vores branche. Om aftenen er det til gengæld underholdning og netværk med kollegerne, der er i højsædet.

Læs mere >

Svenskere rykker ind på hotel- og restaurantmarkedet

Aktiviteter10. nov 2016

Deltagerlisten til HORESTAs Årsdag vokser, og der er nu snart 500 tilmeldte til dagen! Det betyder også, at vi snart lukker for tilmeldingen, men du kan stadig nå at sikre dig en plads.

Læs mere >

Video: Minister på rundtur i branchen

Aktiviteter08. nov 2016

HORESTA og Food+Energy Tours havde i går inviteret miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen en tur til Bornholm. Her skulle ministeren have muligheden for at opleve, hvordan man kan udvikle erhvervsliv og turisme på en bæredygtig måde med lokal forankring.

Læs mere >

Vil du have indsigt i branchens udvikling?

Aktiviteter04. nov 2016

Snart er HORESTAs store Normtalsanalyse 2015/2016 på gaden. I den anledning arrangerer HORESTA tre seminarer, hvor du kan høre vores økonomer fortælle om nyeste udvikling i hotel- og restauranterhvervet og branchens nøgletal.

Læs mere >

Vil du se en række af Danmarks bedste kokke i aktion?

Aktiviteter03. nov 2016

I anledning af semifinalerne til Året Kok og Årets Tjener vil vi gerne invitere dig til HORESTAs ”Brunch med bobler”.

Læs mere >

Vil du være en haj til markedsføring på Facebook?

Aktiviteter02. nov 2016

Har du brug for at blive skarpere på de muligheder, som Facebook giver dig for at kommunikere med gæsterne?

Læs mere >

Hvordan kan du få succes med rekruttering af flygtninge?

Aktiviteter28. okt 2016

Mange virksomheder er positivt indstillede over for at beskæftige en flygtning. Hvis din virksomhed mangler hænder, så kan ansættelse af flygtninge være en løsning for din virksomhed.

Læs mere >

Årets Kok og Tjener: Sidste chance for tilmelding

Aktiviteter12. okt 2016

Skal du være den næste stjerne blandt kokke og tjenere? Eller kender du den næste Årets Kok eller Årets Tjener? Så er det ved at være sidste chance for tilmelding.

Læs mere >

Hvem er bedst til at sælge Danmark til udlandet?

Aktiviteter12. okt 2016

Har du et godt bud på en person, som leverer et unikt bidrag til markedsføringen af Danmark? Så skynd dig at indstille personen til at modtage dette års MARIA-pris.

Læs mere >

Medlemsmøde: Få viden, fakta og inspiration til ansættelse af flygtninge

Aktiviteter05. okt 2016

Hvordan kommer man i gang med at ansætte flygtninge? Hvilke udfordringer følger med, og hvordan tackler man udfordringerne bedst muligt? Det kan du få svar på ved et HORESTA medlemsmøde.

Læs mere >

Opstramning af persondataloven – er du klar?

Aktiviteter03. okt 2016

Hvordan må din virksomhed egentlig bruge personoplysninger, hvordan skal de opbevares, og hvor længe må de opbevares? Få svarene på et HORESTA-kursus.

Læs mere >

Kender du Årets Tjener?

Aktiviteter30. sep 2016

HORESTA sætter endnu engang jagten ind på at finde Årets Tjener. Alle med et svendebrev eller tilsvarende bevis fra udlandet kan deltage i konkurrencen.

Læs mere >

Kursus: Sådan forebygger du mobning på arbejdspladsen

Aktiviteter29. sep 2016

Forebyggelse af mobning kan være et vigtigt redskab til at sikre trivslen hos medarbejderne.

Læs mere >

50 dage til HORESTAs Årsdag!

Aktiviteter28. sep 2016

Snart viser kalenderen oktober, og før vi ved af det, kan vi igen fejre HORESTAs Årsdag. I år afholdes dagen i Øksnehallen den 17. november, og i dag er der 50 dage til arrangementet.

Læs mere >

Restauranttur med ’det gode værtskab’ i centrum

Aktiviteter27. sep 2016

I sidste uge var en gruppe af repræsentanter fra det danske restauranterhverv taget til Rom for at lade den italienske hovedstad inspirere.

Læs mere >

Kom gratis til stor hotelmesse

Aktiviteter23. sep 2016

Er du nysgerrig på fremtidens trends og tendenser i hotelbranchen? Så er EquipHotel-messen i Paris måske noget for dig.

Læs mere >

Kursus: Her kan du blive opdateret på branchens regler og forhold

Aktiviteter21. sep 2016

HORESTA afholder et gratis kursus for vores medlemmer, som kunne tænke sig en opdatering på reglerne inden for fødevarer, leverandør- og gæsteaftaler og elevforhold.

Læs mere >

Italiensk inspiration til danske restauranter

Aktiviteter20. sep 2016

HORESTA har arrangeret en inspirationstur til Rom i denne uge, og målet er at fylde kufferten med inspiration hos de danske deltagere, som de kan bruge i deres egne spisesteder.

Læs mere >
Find flere nyheder i nyhedsarkivet