Horesta

 

Nyheder

Nyheder

De seneste nyheder fra HORESTA:

 

Kurser: Vil du have styr på de nye regler for Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag?

Aktiviteter20. feb 2018

I februar og marts er der mulighed for at høre nærmere, stille spørgsmål og få svar om Praktikplads-AUB, når repræsentanter fra Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag holder informationsmøder rundt i hele landet.

Læs mere >

HORESTA: Michelin-stjerner har enorm betydning

Branchenyt19. feb 2018

Igen i år leverede dansk gastronomi et rekordhøjt antal Michelin-stjerner. Ved mandagens offentliggørelse blev det til tre nye stjerner og en samlet høst på 31.

Læs mere >

Før Michelin: Rekordvækst i restaurantomsætning

Branchenyt19. feb 2018

Det danske restauranterhverv har øget omsætningen med 24 procent på fire år til det højeste niveau nogensinde. Det viser en ny analyse fra HORESTA.

Læs mere >

Er branchens elever travle eller stressede?

Meninger16. feb 2018

Skal man tro en artiklen på Avisen.dk fredag morgen, så er en stor del af restauranterhvervets elever stressede. Sådan lyder konklusionen i en ny undersøgelse, som mediet har lavet. HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, gav fredag eftermiddag sit syn på problemstillingen.

Læs mere >

Familien er i centrum på luksushotel

Branchenyt16. feb 2018

180 år har Hotel Royal ligget i hjertet af Aarhus. I dag står ægteparret Tina Olesen og Søren Dalhof for driften, og de har gjort familien til den vigtigste ingrediens i det nærvær, som de ønsker at tilføre virksomheden.

Læs mere >

Kurser: Hvad skal du være opmærksom på ved ansættelse af elever?

Aktiviteter15. feb 2018

Der følger et ansvar og et regelsæt med at oplære næste generation af branchens medarbejdere, men hvad skal man være særligt opmærksom på, når virksomheden ansætter elever? Det uddyber HORESTA nu på to kurser.

Læs mere >

Sådan sparer din virksomhed penge med miljøledelse

Branchenyt14. feb 2018

Kan miljøledelse spare din virksomhed penge? Og uden en masse besvær og papirarbejde? Svaret er ’ja’, hvis man spørger HORESTAs miljøchef, som giver din virksomhed gode råd om hvordan i det nye nummer af Visitor.

Læs mere >

Nye udfordringer til deltagerne i Årets Kok og Årets Tjener

Branchenyt13. feb 2018

Kan kokkedeltagerne mestre temperering af chokolade, og kan Årets Tjener-finalisterne lave juice til den store guldmedalje? Som noget helt nyt er disse udfordringer blandt disciplinerne til konkurrencerne, som finder sted i MCH Messecenter Herning den 18. marts.

Læs mere >

Minister anerkender turismens flaskehalse

Branchenyt12. feb 2018

Der er brug for en akut indsats for at skaffe mere arbejdskraft til hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Sådan lød meldingen fra Turismens Vækstråds medlemmer, da beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen fredag mødtes med rådet på Nimb Hotel i Tivoli.

Læs mere >

Nyt Visitor: Rigmand og madentusiast opkøber gourmetrestauranter

Branchenyt09. feb 2018

Den tidligere medejer af Saxobank, Lars Seier Christensen, elsker en god gourmetoplevelse med tilhørende vin. Faktisk elsker han restauranterhvervet så meget, at han kan kalde sig medindehaver af flere danske toprestauranter.

Læs mere >
login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Gastronomi

Udnytter Danmark sin position som gastronomi-fyrtårn godt nok?

Resultatet af afstemningen er lige nu:
  • Ja
    13%
    4 Stemmer
  • Nej
    70%
    21 Stemmer
  • Ved ikke
    16%
    5 Stemmer

Totale antal Stemmer 30

Sociale medier

Er din virksomhed begyndt at markedsføre sig via sociale medier?

Resultatet af afstemningen er lige nu:
  • Ja
    47%
    18 Stemmer
  • Nej
    44%
    17 Stemmer
  • Ved ikke
    7%
    3 Stemmer

Totale antal Stemmer 38

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Danske hoteller er blevet hottere om vinteren20-02-2018Oslobåden hyrer Michelin-kokke20-02-2018Flere værelser og nyt brasserie på Hotel Randers20-02-2018Startede som "lille snothvalp fra Jylland." I dag er han chef for flere tusinde20-02-2018Michelinstjerner er ikke nok: Hver fjerde restaurant opgiver af få ny kok i køkkenet20-02-2018Medie: Michelin-ansatte knokler uden overenskomst20-02-2018Ny Michelin-kok: ”Udover at blive far, så er dette her det største”20-02-2018Madturisme for milliarder20-02-2018