Horesta

 

Holdninger

Produktudvikling og sammenhængende produktpakker

Produktudvikling og udvikling af turistens oplevelser er nødvendig for, at turist- og oplevelseserhvervet fortsat har et produkt, der kan måle sig i den internationale konkurrence. Der er brug for innovative forretningsmodeller, nytænkning på tværs af Danmark, højere kvalitet og bedre brug af offentlige penge.

Der er skal derfor fokus på ”sammenhængende produktpakker”, der er summen af turistens oplevelser og produkter efter et besøg i Danmark. Det strækker sig fra transporten til Danmark og oplevelsen med taxachaufføren i lufthavnen over vejledning og skiltning i byerne til overnatningsstedet, restauranten og forlystelsen. Produktpakkerne skal understøtte gæstens præferencer eller reasons-to-go.

Idéen til produktpakkerne skal opstå i erhvervet og skal i høj grad bygge på privat finansiering, men der er brug for offentlige investeringer i blandt andet kvalitet, ændrede åbningstider på museer, destinationsudvikling, nødvendig infrastruktur samt markedsføring.

HORESTA deltager og driver konkret to produktudviklingsprojekter hhv. projektet New Innovative Customer Experiences (NICE), der skaber serviceinnovation inden for turisme, og projektet Pakketilbud for friluftsaktiviteter, der skal tilbyde naturformidling og friluftsaktiviteter i pakker til turister.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Saddam Husseins luksusyacht fra Danmark bliver til hotelskib25-05-2018Ægtepar tager springet og bliver hostelejere25-05-2018Sådan går det med Price-brødrenes fire restauranter25-05-2018Stor madmesse vender tilbage25-05-2018Mobilepay og Tivoli går hånd i hånd med ny betalingsform25-05-2018Rekord-vejr får kunder i biksen: "Vi er ekstremt glade"25-05-2018Personalemangel truer vækst i turismebranchen25-05-2018Kvinder til kamp mod den fede madkultur: Savner de små portioner på restauranter25-05-2018