Horesta

 

Holdninger

Madspild

HORESTA arbejder for at nedbringe branchens madspild og er løbende i dialog med relevante organisationer og myndigheder om, hvordan det kan gøres. HORESTA rådgiver medlemmerne om, hvordan de kan minimere madspild både af hensyn til miljøet og for at nedbringe medlemmernes ressourceforbrug og driftsomkostninger. Det er afgørende, at virksomhederne selv kan vælge, hvordan de vil nedbringe deres madspild. Initiativer som doggy-bags og lignende initiativer skal være frivillige.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Ny direktør til Scandic i Hvidovre24-11-2017Bornholm på jagt efter nordsjællandske gæster 24-11-2017HEAD aHEAD fejrer 15 års jubilæum24-11-2017Storhotel renoveres for 70 millioner kroner 24-11-2017Sushi-restaurant åbner på prominent adresse23-11-2017Stærkt team og kendt investor bag ny restaurant23-11-2017Jyske Bank tror dankortet er på vej i graven23-11-2017Colliers: Flere hotelkæder søger mod Aarhus23-11-2017