Horesta

 

Holdninger

Madspild

HORESTA arbejder for at nedbringe branchens madspild og er løbende i dialog med relevante organisationer og myndigheder om, hvordan det kan gøres. HORESTA rådgiver medlemmerne om, hvordan de kan minimere madspild både af hensyn til miljøet og for at nedbringe medlemmernes ressourceforbrug og driftsomkostninger. Det er afgørende, at virksomhederne selv kan vælge, hvordan de vil nedbringe deres madspild. Initiativer som doggy-bags og lignende initiativer skal være frivillige.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Danske hoteller er blevet hottere om vinteren20-02-2018Oslobåden hyrer Michelin-kokke20-02-2018Flere værelser og nyt brasserie på Hotel Randers20-02-2018Startede som "lille snothvalp fra Jylland." I dag er han chef for flere tusinde20-02-2018Michelinstjerner er ikke nok: Hver fjerde restaurant opgiver af få ny kok i køkkenet20-02-2018Medie: Michelin-ansatte knokler uden overenskomst20-02-2018Ny Michelin-kok: ”Udover at blive far, så er dette her det største”20-02-2018Madturisme for milliarder20-02-2018