Horesta

 

Holdninger

Forhåndsgodkendelse til indretning af virksomheder

HORESTA beklager, at det ikke er muligt at opnå forhåndsgodkendelse for indretning af virksomheder som f.eks. et køkken. Iværksættelsen af denne ordning blev indstillet af Fødevareministeriet. Frivillig forhåndsgodkendelse er et værktøj til at give virksomhederne mulighed for at sikre sig, at de lever op til reglerne og deres ansvar på fødevareområdet. For eksempel muligheden for at få godkendt indretning af virksomheder inden virksomheden er i drift. Man kan forebygge unødvendige ombygninger af virksomhederne, og hvad det medfører af økonomiske tab, administrative byrder og ressourcespild hos virksomhed og myndighed.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Danske hoteller er blevet hottere om vinteren20-02-2018Oslobåden hyrer Michelin-kokke20-02-2018Flere værelser og nyt brasserie på Hotel Randers20-02-2018Startede som "lille snothvalp fra Jylland." I dag er han chef for flere tusinde20-02-2018Michelinstjerner er ikke nok: Hver fjerde restaurant opgiver af få ny kok i køkkenet20-02-2018Medie: Michelin-ansatte knokler uden overenskomst20-02-2018Ny Michelin-kok: ”Udover at blive far, så er dette her det største”20-02-2018Madturisme for milliarder20-02-2018