Horesta

 

Holdninger

Fødevarekontrol og fødevareregler

Fødevaresikkerheden er høj i langt de fleste restauranter i Danmark. Men en vigtig forudsætning for det høje niveau er en effektiv og retfærdig offentlig fødevarekontrol samt sanktioner på et niveau, der motiverer virksomhederne til at sikre en høj fødevarehygiejnisk standard.
Set med erhvervets øjne, er fødevaresikkerheden vigtig for branchens image og dermed for evnen til at kunne tiltrække gæster. Kontrollen er vigtig af konkurrencehensyn, så branchens brodne kar ikke med fordel kan springe over, hvor gærdet er lavest.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Saddam Husseins luksusyacht fra Danmark bliver til hotelskib25-05-2018Ægtepar tager springet og bliver hostelejere25-05-2018Sådan går det med Price-brødrenes fire restauranter25-05-2018Stor madmesse vender tilbage25-05-2018Mobilepay og Tivoli går hånd i hånd med ny betalingsform25-05-2018Rekord-vejr får kunder i biksen: "Vi er ekstremt glade"25-05-2018Personalemangel truer vækst i turismebranchen25-05-2018Kvinder til kamp mod den fede madkultur: Savner de små portioner på restauranter25-05-2018