Horesta

 

Holdninger

Fødevarekontrol og fødevareregler

Fødevaresikkerheden er høj i langt de fleste restauranter i Danmark. Men en vigtig forudsætning for det høje niveau er en effektiv og retfærdig offentlig fødevarekontrol samt sanktioner på et niveau, der motiverer virksomhederne til at sikre en høj fødevarehygiejnisk standard.
Set med erhvervets øjne, er fødevaresikkerheden vigtig for branchens image og dermed for evnen til at kunne tiltrække gæster. Kontrollen er vigtig af konkurrencehensyn, så branchens brodne kar ikke med fordel kan springe over, hvor gærdet er lavest.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Sushi-restaurant åbner på prominent adresse23-11-2017Stærkt team og kendt investor bag ny restaurant23-11-2017Jyske Bank tror dankortet er på vej i graven23-11-2017Colliers: Flere hotelkæder søger mod Aarhus23-11-2017Nyt eventkoncept vil prøve kræfter med Danmark22-11-2017Noma 2.0 er udsolgt 22-11-2017Sukkerfabrik er blevet renoveret til møder22-11-2017Landsholdshotel får turismens miljømærke22-11-2017