Horesta

 

Holdninger

Egenkontrol

HORESTA anerkender virksomhedernes egenkontrol, som vi ser som en del af fødevaresikkerheden og et vigtigt supplement til den offentlige fødevarekontrol, men egenkontrollen er ikke en erstatning for den offentlige kontrol. Egenkontrollen skal være et styringsværktøj, som dokumenterer, at virksomheden har styr på fødevaresikkerheden hele tiden og ikke blot de 1-2 gange om året, hvor fødevarekontrollen fører tilsyn med virksomheden.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Danske hoteller er blevet hottere om vinteren20-02-2018Oslobåden hyrer Michelin-kokke20-02-2018Flere værelser og nyt brasserie på Hotel Randers20-02-2018Startede som "lille snothvalp fra Jylland." I dag er han chef for flere tusinde20-02-2018Michelinstjerner er ikke nok: Hver fjerde restaurant opgiver af få ny kok i køkkenet20-02-2018Medie: Michelin-ansatte knokler uden overenskomst20-02-2018Ny Michelin-kok: ”Udover at blive far, så er dette her det største”20-02-2018Madturisme for milliarder20-02-2018