Horesta

 

Holdninger

Egenkontrol

HORESTA anerkender virksomhedernes egenkontrol, som vi ser som en del af fødevaresikkerheden og et vigtigt supplement til den offentlige fødevarekontrol, men egenkontrollen er ikke en erstatning for den offentlige kontrol. Egenkontrollen skal være et styringsværktøj, som dokumenterer, at virksomheden har styr på fødevaresikkerheden hele tiden og ikke blot de 1-2 gange om året, hvor fødevarekontrollen fører tilsyn med virksomheden.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Ny direktør til Scandic i Hvidovre24-11-2017Bornholm på jagt efter nordsjællandske gæster 24-11-2017HEAD aHEAD fejrer 15 års jubilæum24-11-2017Storhotel renoveres for 70 millioner kroner 24-11-2017Sushi-restaurant åbner på prominent adresse23-11-2017Stærkt team og kendt investor bag ny restaurant23-11-2017Jyske Bank tror dankortet er på vej i graven23-11-2017Colliers: Flere hotelkæder søger mod Aarhus23-11-2017