Horesta

 

Klassifikation

Hotelstars Danmark

Klassifikation

Klassifikation

HORESTA står for den den fælleseuropæiske hotelklassifikation, Hotelstars Union, i Danmark. Klassifikationen sikrer, at de officielle danske hotelstjerner er sammenlignelige med pt. 17 andre europæiske lande – og der er flere nye lande på vej til ordningen. Målet er at skabe ensartede retningslinjer, som er genkendelige for gæsterne på tværs af landegrænser.

Yderligere information om Hotelstars Union findes på www.hotelstars.dk.

Betingelser

Virksomheder som ikke er medlem af HORESTA binder sig for en periode på minimum to år og kan opsige hotelklassifikationen jf. gældende regler.

Alle klassificerede virksomheder er omfattet af de til enhver tid gældende generelle vilkår for henholdsvis hotel- og konferenceklassifikationen.

Konferenceklassifikation er kun muligt for HORESTAs medlemmer.

Kontrolbesøg

Klassifikationsbesøg gennemføres af en klassifikationsinspektør med 24 måneders interval.


Klassifikationsgebyr
(Gældende pr. 1.januar 2014)

HORESTAs medlemmer opnår 25 pct. rabat på nedenstående priser som alle er ekskl. moms.

Klassifikation pristabel 2014
* Omfatter udelukkende klassifikation og giver ikke adgang til HORESTAs medlemsfordele eller andre medlemsydelser. Virksomheden er ligeledes ikke omfattet af HORESTA Garanti.

** Kun muligt for hoteller som har opnået minimum 3 hotelstjerner.


Klassifikationsgebyr indeksreguleres og faktureres halvårligt.

Et ekstra klassifikationsskilt koster 1.000 kr. og ekstra diplom koster 300 kr.

Gebyret for konferenceklassifikationen beregnes på baggrund af kapaciteten i det største mødelokale ved skolebords- eller sildebensopsætning.

 

For yderligere information kontakt:

Jan Fischer

Klassifikationschef / Chefkonsulent, Medlemscenter
Tlf.: +45 35 24 80 80
Mobil: +45 22 61 68 64fischer@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >