Horesta

 

HORESTA støtter Danmarksindsamlingen 2016

Nyheder

Kro

HORESTA: ”Nu er det tid til at se på realkreditgrænsen for kroer”

Et flertal i Folketinget vedtog tirsdag, at det skal være billigere at købe et sommerhus i Danmark. Det sker ved, at realkreditgrænsen hæves fra 60 pct. til 75 pct.

Læs mere
bar

Ny restaurationslov vil styrke bevillingsnævnene

Er en ny idé til en restaurant, café eller bar økonomisk holdbar? Det bliver i fremtiden et vigtigt parameter, når bevillingsnævnene skal udstede bevillinger.

Læs mere
jura

Medlemsmøder i hele landet: Hør mere om ny restaurationslov og overenskomsten

I anledning af den nye overenskomst og den nye restaurationslov har HORESTA valgt at holde en række møder i hele Danmark, hvor medlemmerne kan få indsigt i de nye rammebetingelser for erhvervet.

Læs mere
mad

HORESTA-medlemmer udfordrede Fødevarestyrelsen

I går var en række medlemmer inviteret til rundbordssamtale hos HORESTA, hvor der var debat med den øverste ledelse af fødevarekontrollen i Danmark og Fødevarestyrelsen.

Læs mere

Flot dansk medaljehøst ved de nordiske elevmesterskaber

I denne weekend var der nordiske mesterskaber for elever i Helsinki. Her sikrede Danmarks elever sig flere flotte medaljer.

Læs mere
IT

Godmorgen-møde om sikre IT-aftaler

Er jeres virksomhed tilstrækkeligt sikret via jeres IT-aftaler? I HORESTA oplever vi, at de aftaler som vores medlemmer indgår vedrørende anskaffelse og brug af IT til tider ikke lever op til...

Læs mere
cafe

Morgenmøde: Hvad betyder den nye restaurationslov for din virksomhed?

I sidste uge blev der vedtaget en ny restaurationslov, som træder i kraft den 1. juli i år. Derfor holder HORESTA morgenmøde for medlemmer den 28. april, hvor din virksomhed kan høre mere om, hvad...

Læs mere

HORESTA Årsdag 2017 i Aarhus: Sæt kryds i kalenderen!

I november dannede Øksnehallen i København rammerne om en fantastisk HORESTA Årsdag og et brag af en branchefest. I 2017 gentager vi begivenheden på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Læs mere

anbefalet

 • Tjener

  Guide: Sådan får du elever i din virksomhed

  I det seneste nummer af HORESTAs magasin Visitor svarede uddannelseschef Marianne Kragh på spørgsmål om, hvordan man som virksomhed kan sikre sig elever.

  Læs mere
 • bellasky

  Danske hoteller vokser i størrelse

  En opgørelse i HORESTAs nye Normtalsanalyse viser, at mens der bliver en lille smule færre af de mindre hoteller, er der kommet flere af de helt store.

  Læs mere
 • Vil du være med til at løfte serviceniveauet i Danmark?

  Vil I blive endnu bedre til at skabe oplevelser i verdensklasse sammen med jeres gæster og kunder? Så er NICE FORUM lige noget for jer.

  Læs mere