Horesta

 

HORESTA støtter Danmarksindsamlingen 2016

Nyheder

rengoering

Gå hjem-møde: Sådan kan din virksomhed spare tid og penge på rengøringen

Hvad koster virksomhedens rengøring? Og hvad kan optimeres? Får virksomheden lagt det rigtige budget for rengøringen, kan man spare penge og undgå dyre ekstraregninger. Det sætter HORESTA fokus på...

Læs mere

Kom med til ny branchedag med fokus på bæredygtighed

BC Hospitality Group lancerer sidst på måneden et spritnyt initiativ med fokus på bæredygtighed i hospitality branchen under navnet: Responsible Hospitality Day’17 hosted by BC Hospitality Group –...

Læs mere
Restaurant

Minister vil rette op på tjenerfejl i restaurationsloven

Den 1. juli trådte den nye restaurationslov i kraft, men en af ændringer bliver nu rullet tilbage ifølge erhvervsminister Brian Mikkelsen.

Læs mere

Vil du være med til verdens første stafet i mindeværdige serviceoplevelser?

Vil du udfordre dig selv og dine kollegaer til at skabe fantastiske oplevelser sammen med jeres gæster og kunder? Nu lancerer serviceprojektet NICE noget nyt – og anderledes: NICE Challenge!

Læs mere

Konference: Hvor skal væksten komme fra?

HORESTA inviterer i regi af 'Fem styrker' til konferencen ”Hvor skal væksten komme fra?” den 23. august kl. 13.00-15:30 i Landstingssalen på Christiansborg.

Læs mere
Restaurant

Nu kan du blive skuemester ved fremtidens medarbejderes svendeprøver

Der er igen mulighed for at melde sig som skuemester/censor ved svendeprøver på gastronomuddannelsen, tjeneruddannelsen eller receptionistuddannelsen.

Læs mere
hotel

HORESTA: ”Tyskerne gav startskuddet til stor hotelsommer”

Danmarks Statistik har præsenteret overnatningstallene for hotellerne i juni, og de viser en flot start på branchens sommersæson. 4,6 pct. flere overnatninger blev det til i juni sammenlignet med...

Læs mere

Du er inviteret til stor fødevaremesse og Masterclass i gastronomi

Den 24. og 25. august indtager den nye fødevaremesse Bite Copenhagen Forum i København. HORESTA holder Masterclass under messen, og du er inviteret.

Læs mere

anbefalet

 • jura

  Få din trykte overenskomst og hør den uddybet til HORESTA-kurser

  HORESTA nærmer sig hastigt afslutningen på redigering af alle de overenskomster, vi forhandlede tidligere på året. Vi kan også allerede nu løfte sløret for, at vi i efteråret vil holde overenskomstkurser på Sjælland og i Jylland.

  Læs mere
 • hotel

  Hotelomsætningen når nye højder, og nye værelser er på vej

  Overnatningsbranchen har vokseværk i disse år. Nye tal fra Danmarks Statistik viser nemlig, at omsætningen i overnatningserhvervet er vokset med næsten 25 pct. siden krisen i 2008.

  Læs mere
 • Har du sat kryds i kalenderen? HORESTA Årsdag samler igen hele branchen

  Den 16. november 2017 holdes HORESTA Årsdag på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus, og igen i år rundes dagen af med en stor branchefest.

  Læs mere