Horesta

 

HORESTA støtter Danmarksindsamlingen 2016

Nyheder

Turisme

6 bud på en styrkelse af dansk turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Sådan lyder det blandt andet i anbefalinger fra Det Nationale Turismeforum til Brian Mikkelsen.

Læs mere
Camping

Har du styr på den nye ferielov?

HORESTA opfordrer til, at man som virksomhed sikrer sig, at der er styr på de ansattes ferierettigheder efter den nye ferielov.

Læs mere
Kok

Danske kokkeelever er Nordens bedste

Mathias Dyhr Rothmann og Magnus Rosendahl er Nordens bedste kokkeelever.
Det blev afgjort lørdag ved de nordiske mesterskaber for kokke- og tjenerelever, som blev afviklet på Hotel- og...

Læs mere
Cafe

Hver anden virksomhed i branchen mangler arbejdskraft

Virksomhederne i hotel-, restaurant- og turisterhvervet har fortsat store udfordringer med at skaffe kvalificeret arbejdskraft.
Det viser en konjunkturanalyse, som HORESTA har gennemført blandt...

Læs mere
økonomi

Elvarmeafgiften bliver sat markant ned

Bruger du el til opvarmning af din virksomhed, kan du se frem til markante afgiftslempelser med virkning allerede fra næste uge.

Læs mere
mad

Nu kan hoteller og restauranter også bruge Nøglehulsmærket

Fremover kan både kokken på hotellet, slagteren på hovedgaden og delikatesseafdelingen i supermarkedet reklamere for de sundere valg på menuen.

Læs mere
hotel

Hotelbranchen bliver ramt af færre konkurser

Den øgede indtjening i hotelbranchen sætter nu også sine spor i konkursstatistikken. Kurven for konkurser blandt overnatningsvirksomheder faldt i 2017 yderligere. Nu til 11.

Læs mere
hotel

Hotelbranchen bygger massivt ud

Flere år uden større vækst i den danske værelseskapacitet er nu vendt, og fremtiden byder på omfattende udbygning i hele landet. Alene i 2017 er der kommet ca. 2.000 nye til.

Læs mere

anbefalet

  • køkken

    Internationale restaurantkæder strømmer til Danmark

    Det har længe været fortalt, hvordan danske kæder som MASH, Sticks ’n’ Sushi og Joe & the Juice succesfuldt indtager udlandet, men for tiden gør den modsatte tendens sig også gældende. Udenlandske restaurantkæder strømmer nemlig til Danmark.

    Læs mere
  • økonomi

    HORESTA-analyse: Hotellers kommissionsudgifter fortsætter himmelflugt

    Flere og flere gæster booker deres hotelovernatning online. Og mens nogle søger mod hotellernes egne hjemmesider, så vokser også reservationerne hos bookingportaler (OTA’er) som Expedia og Booking.com.

    Læs mere
  • Video: Sjællænder kan kalde sig Årets Kok 2018

    Det gastronomiske talent Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg kan kalde sig Årets Kok 2018. Med titlen følger en præmiesum på 40.000 kr.

    Læs mere