Horesta

 

HORESTA støtter Danmarksindsamlingen 2016

Nyheder

barsel

Virksomhed afskedigede gravid medarbejder efter to ugers ansættelse

Ligebehandlingsnævnet har for nyligt afgjort, at afskedigelsen af en kvindelig medarbejder var i strid med ligebehandlingsloven. Medarbejderen blev tilkendt en godtgørelse svarende til omkring seks...

Læs mere
Taxi_S

Taxinævn vil tvinge flere taxaer på gaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden har lyttet til kritikken af, at der er for få taxaer til rådighed i spidsbelastningsperioderne.

Læs mere
jura

Må virksomheder opsige en tillidsrepræsentant pga. økonomi?

Er virksomheden nødt til at skære i medarbejdernes løn i svære tider, så er tillidsrepræsentanterne ikke særligt stillet.

Læs mere

Gastronomisk rejsehold hæver niveauet hos restauranter

Dansk gastronomi ligger i top, men på en række spisesteder er der plads til forbedring. Et rejsehold har nu hjulpet virksomheder langs de danske kyster til at give gæsterne bedre madoplevelser.

Læs mere

Bliv opdateret på branchens politiske indsats i EU

HOTREC er fællesorganisationen for hoteller og restauranter i Europa. I organisationens nyeste nyhedsbrev skriver de, hvor en række politiske mærkesager har udviklet sig.

Læs mere
hotel

Hotelsommeren slog rekord

På trods af et frygteligt sommervejr så lykkedes det de danske hoteller at trække rekord mange gæster i år.

Læs mere

Nyt Visitor: Hun fik frie tøjler af Claus Meyer i Sydamerika

Der er langt fra kokken Kamilla Seidlers læreplads i Nordhavn til Bolivia. Ikke desto mindre har hun taget turen til Sydamerika, hvor hun oplever stor succes med Restaurant Gustu.

Læs mere
Kalender

Nu er det tid til at planlægge julevagterne

Selvom der stadig er nogle måneder til juleaften, er det allerede nu ved at være på tide at tænke på, om medarbejderne skal holde fri henover julen.

Læs mere

anbefalet

 • Digital kommunikation

  Har din virksomhed tjek på de nye regler for håndtering af persondata?

  Hvordan skal virksomheden egentlig holde styr på persondata om alt fra jobansøgere og medarbejdere til gæsterne, så de ikke bryder reglerne i persondataforordningen og får store bøder?

  Læs mere
 • jura

  Få din trykte overenskomst og hør den uddybet til HORESTA-kurser

  HORESTA nærmer sig hastigt afslutningen på redigering af alle de overenskomster, vi forhandlede tidligere på året. Vi kan også allerede nu løfte sløret for, at vi i efteråret vil holde overenskomstkurser på Sjælland og i Jylland.

  Læs mere
 • HORESTA Årsdag: McDonald’s-direktør giver sin opskrift på effektiv rekruttering

  På HORESTA Årsdags den 16. november giver et veloplagt panel dig deres bud på, hvordan man sikrer sig de kvalificerede og motiverede medarbejdere.

  Læs mere